SISTE NYTT: Odd og Unn søker partner til trekantsex og vafler

Klar for kosekveld?

Det unge og svært så virile paret Odd Oddvar Odnes og Unn Ullerud Ustad velger å stå frem i Eavisa med et ønske om å krydre en ellers litt trist og monoton hverdag. De søker nå etter en person (gutt eller jente) som kan bli med på deres kosekvelder der de har sex og steker verdens beste vafler.

LES OGSÅ: Her er verden verste sykdommer (FILM)

Oppskrift fra moren til Odd
Paret forteller at de mange ganger har hørt at vaflene de lager er verdens beste. “Ja det er ingen som smaker på vaflene våre som sier de er vonde i alle fall” sier Unn som elsker vafler. “Oppskriften har vi fått fra morra mi” supplerer Odd på siden. Personen de leter etter må være glad i vafler og være åpen for det meste forklarer de. “Det bør være en person som setter pris på gode smaker. Vi bruker rømme i vaflene” sier Odd.

Inviterer til vafler og sengehygge:  Odd Oddvar Odnes og Unn Ullerud Ustad søker en tredjepart som komme inn som et friskt pust i et noe kjedelig forhold. “Vi tror dette vil bli både moro og ålreit” sier Unn.

Kjedelig å være kjærester alene
De søker nå etter en person som kan hjelpe de å sprite opp hverdagene litt. “Det er utrolig kjedelig å bare sitte her alene med Odd” sier Unn. De har vært kjærester i 11 år, men legger ikke skjul på at de begynner å bli lei. “Det er jo samme melodien hver dag” sier Unn litt oppgitt. De håper at personen som blir med på trekant og vafler kan komme med litt nye spøker og litt ny giv. “Foruten vaflene og helt ok sex er det liksom ikke så mye å skryte av” sier de.

Odd og Unn ønsker å opplyse om at de på ingen måte ikke liker pannekaker, men at vafler er favoritten av de to. Les mer om vafler her.

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro