Verdens mest perverse tatoveringer! – Hele historien

Hva folk gjør for penger, oppmerksomhet og kjærlighet!

Folk tatoverer seg heldigvis vanligvis for di de vil selv. Så er det noen få løse sjeler som tatoverer seg bare for å få oppmerksomhet.

Noen gjør det for penger. Da begynner det å bli skikkelig dumt. Men Vi må få si at de som tatoverer hele trynet fordi kjæresten vil merke dem på den måte. Da ligger vi på grensen mellom fullstendig dust og helt perverst. Så er det et nivå til, men det skal du få på side 2.

1: Lesya og Rouslan Toumaniantz

Før og etterbilde av Lesya

Etter å ha kjent hverandre på nett i 24 timer, bestemte 18 år gamle Lesya fra Saransk i Russland og hennes erobring, den beryktede tatovøren
Rouslan Toumaniantz seg for at de var de rette for hverandre og måtte gifte seg. Rouslan hadde driti seg ut i media før, så dette var ikke noen ny setting der.

Vi må jammen si at hun har gjort et varp…

Som et verdig alternativ til en forlovelsesring lot Lesya Rouslan tatoverer navnet sitt over hele ansiktet hennes. Du kan lese hele historien her, men for den som ser godt etter åpenbarer det seg enda en liten twist til denne historien. Tvers over Leasyas kjaker står det RUSLAN, og ikke med O som er hans rette navn. Skjønn det den som vil.

Lesya skal etter sigende ha startet en solid modellkarrière grunnet sin noe spesielle tattoo
Lesya i dag – Antakelig fortsatt gift får vi håpe. Det er i alle fall ellers lett å se hvem exen er…

2: Der galskapen begynte

Alternativ markedsføring i Internetts barndom

I tiden før det var vanlig med online casinoer, utlovet en av pionerene i bransjen en duør på 10.000 dollar til den første som tatoverte casineots nettsted i ansiktet. En husmor fra Las Vegas tok utfordringen, og innkasserte penger som antakelig vis er brukt opp for lengst. I årene som er gått er mye forandret. Nå bruker man heller spesialsider til å orientere seg i dette markedet, sanrere enn å lese av panna til folk …og forhåpentligvis er tatovørene i Las Vegas blitt flinkere til å tatovere bokstaver.

3: Religiøst budskap

Blant trendy unge kristne i dag er setningen “What Would Jesus Do?” en måte å vise hvordan de stoler på bibelens ord. Hvor sammenblandingen med med den ikoniske (og ekstremt kvalme) skrekkfilmen The Human Centipede kom, aner vi ikke. Men vi tror det er mang en terapeut som hadde funnet stor faglig interesse i en lengre samtale med denne unge damen.

4: Alt for kjærligheten

Vi gjetter at den store heter Drake? …og håper han ikke liker øyebryn heller!

Stort dummere enn denne er er det vel mulig å bli. Det viser seg at, tross mange historier at hun ikke engang kjente denne Drake hun tatoverte navnet til. Det verserer masse rundt om på nettet, om hva som egentlig skjedde, men vi støtter oss til Vice sin versjon.

5: Rimelig dårlig selvbilde

Hva som egentlig skjedde her, vet vi ikke om vi vil vite, men tenker det enten skyldes ekstremt dårlig selvbilde, eller resultatet av et SM-forhold med en solid porsjon ekshibisjonisme og sort humor.

6: Selvopptatt helt ned i trusa

En som står for det fundamentalt motsatte må jo være hun her, som viser en altoppslukende interesse for eget underliv… på ryggen!

7: Michelle – The Passaround Girl

Michelle bla berømt (eller snarere beryktet) på nettsidene til Tattoo-entusiastsidene BME/ModBlog for mange år siden. Etter en slankeoperasjon og påfølgende hud-oppstramming må det ha tatt helt av for godeste Michelle. Hun annonserte i alle fall tydelig at hun ikke hadde til hensikt å være spesielt kresen i valg av partner i ettertid.

8: Solbriller for alltid

En som heller ikke behøver å være spesielt stolt av nærmeste omgangskrets må være han her, som hetter en heller fuktig kveld på byen våknet og fat ut av at kompisene hadde tatt ønsket om nye RayBan-briller ganske så permanent og bokstavelig.

9: Skikkelig hevn

Eller hva med han her, som hadde vært utro i flatfylla og våknet med en hilsen fra sin sinte (nå ex) kone:

10: En pervo tatovør:

Eller så har vi innehaveren av Icredible Tattoo studiol, som satte opp overvåkningskamera på do, og filmet kvinnelig kunder som gjorde sitt fornødne.

Studio hans er nå stengt!

På side 2 har vi samlet et galleri skikkelige pervoer.
Bla om hvis du tør!

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro