SISTE: 29 år gamle Urina fra Russland vil ha norsk kjæreste med penger!

Jeg elsker norske menn” sier Urina!

29 år gamle Urina fra den lille landsbyen Krockochier i Russland er lei av russiske menn. Nå kommer hun til Norge for å finne kjærligheten. “Jeg er snart 30 år og vil slå meg til ro med en norsk mann som har ryddig økonomi og en akkurat passe stor penis” sier hun

Oppvokst på landet
Urina forteller videre at hun ser etter en mann som er snill, sexy og som har greit med penger. “Penger er viktig, penger er liksom limet i en hvert forhold” sier Urina. Hennes plan er å kjøre gjennom Norge for å finne en mann. “Norske menn som drikker mye alkohol er ingen hindring. De er ofte lettere å ligge med” sier hun mens hun blunker forførende og sexy til Eavisa`s utsendte.

Sexy litta snelle: Urina er bare 29 år og er med på det meste så lenge mannen betaler. “Jeg er nok ei litta drømme-jente for Norske menn” sier hun med glimt i øyet.

Veldig opptatt av sex
Urina sier hun muligens er alle norske menns drøm. “Jeg kan gjerne ha sex 13-16 ganger hver dag så mannen jeg skal ha kan få masse sex av tissen min” sier hun på litt gebrokken norsk. Urina har nemlig planlagt dette siden hun var 19 år. “Ja drømmen har alltid vært å kapre en Norsk mann med penger og et enormt sex-behov” sier hun.

Hun håper nå at så mange menn som overhode mulig vil treffe henne og kose med brystpartiet hennes for så og forplikte seg på å alltid være sammen med henne og betale for henne og familien hennes i Russland.

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro