Ny forskning: Chihuahua er mer aggressiv enn kamphund!

Sjokkerende resultater!

Det finnes veldig mange hunderaser med ulike størrelser, utseende, oppførsel og egenskaper. Noen hunder er best på å søke, noen passer på flokken sin, noen er late og andre er sterke og aggressive.
I mange år har vi blitt fortalt at såkalte kamphunder er de mest aggressive hundene man kan ha.

 

Bilderesultat for pitbull looks scary

I Danmark er til og med pitbull terrier forbudt. Men pitbuller er faktisk ikke så aggressive. Den er nemlig en av de minst aggressive og farlige rasene vi har viser en undersøkelse. Chihuahuaen derimot, som er en mye mindre hund, er den mest aggressive hunderase 

Bilderesultat for Chihuahua

Det påstår i hvert fall tidsskriftet The Atlantic

Hjemmesiden Dognition , som har spesialisert seg på hunders sinn og oppførsel, har nylig samlet inn mengder av data fra hundeeiere. Siden har en betalingstjeneste der folk utfører ulike leker med hundene sine og deretter vurderer hundenes oppførsel. De skulle teste hvordan  hundene deres oppførte seg i situasjoner mot voksene og barn som var nye eller kjente for dem, og hunder som enten var nye, kjente, større eller mindre. Mer enn 4000 hundeeiere og de 35 mest vanlige rasene var representert i undersøkelsen.

Bilderesultat for dogs

 

Resultatet fra undersøkelsen var sjokkerende!
Chihuahuan er blitt rapportert som den mest aggressive, spesielt mot større hunder de ikke har møtt før, skriver Brian Hare som eier Dognition. Samtidig viser data at amerikansk pitbull terrier, som i utgangspunktet sees på som en av de mest aggressive rasene, rangeres som en av de minst aggressive.

Bilderesultat for happy pitbulls

Men en ting er uansett helt sikkert: Chihuahuaen er en mindre hun og når den først biter, forårsaker den ikke like stor skade som en Pitbull gjør.

Bilderesultat for most beautiful chihuahua

Som leser av Eavisa FÅR du nå 50 kr hos ComeOn Casino – klikk her!

 

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro