FORSKNING: “Folk som baker mye er ofte psykopater” sier ekspert!

Gjærbakere er de verste!

Hos Norsk institutt og forskning for psykriatiske tendenser i Bergen har man kommet frem til et oppsiktsvekkende resultat. Etter flere måneder med forskning kan den anerkjente forskningsgruppen konkludere med at hele 9 av 10 personer som baker mye er fullblods psykopater!

Rosinboller og kransekake er faretegn
Leder og sjefspsykolog BrittKake Hansen forteller at baking er hva narkotika er for de narkomane. “Vi ser ut i fra de resultatene vi har fått frem at hele 9 av 10 personer som baker mye har alvorlige personlighetsforstyrrelser” sier hun. Hun kan videre fortelle at de som stort sett driver med gjærbaks er de desidert mest psykopatiske. “Ja folk som baker boller og loff flere ganger i uken er det bare å holde seg unna” forteller hun.
Bilderesultat for old woman baking
Klin gal: Denne damen har bakt i mange år, flere ganger i uken. Familien hennes fortviler.

Skal se nærmere på baker-miljøet
Politiet i Bergen skal etter sigende nå fokusere mye av sine ressurser på bake-miljøet i Norge. Politimester Bengt Knoterud forteller at de nå ser alvorlig på den stadig økende baksten i Norge. “Vi skjønner at det lukter godt, men dette er farlig” sier han.

Kjenner du noen som står å ruller boller flere ganger i måneden? Da er det kanskje greit å komme seg unna og melde fra til politiet!

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro