Torstein stjal nøttesjokolade i butikken. Så fikk han allergireaksjon!

“Skal aldri stjele igjen” sier Torstein

Torstein Hasselrud fra Hamar opplevde sitt livs lærepenge da han stjal en eske med nøttesjokolader i nærbutikken der han bodde. I en lykkelig time etter tyveriet spiste han nøttesjokolader med begge hender og frydet seg over at han ikke hadde betalt en eneste krone for det herlige måltidet. Tilsammen rakk Torstein å spise hele 23 nøttesjokolader som alle inneholdt store mengder nøtter. Både mandler, hasselnøtter og peanøtter ble hivd nedpå mens han skyllet det hele ned med helmelk. Det Torstein imidlertid ikke visste var at kombinasjonen av disse nøttene utløste en voldsom allergireaksjon.

Hovnet opp i løpet av 2 timer
Mens Torstein oppdaget at han hovnet sakte, men sikkert opp i ansiktet fortsatte han merkverdig nok å spise nøttesjokoladene. “Jeg trodde kanskje det var en kuldereaksjon eller noe ettersom jeg hadde kommet fra kulden og inn i varmen” forteller Torstein og forklarer videre; “Jeg fikk større og større hevelser og etterhvert merket jeg at resten av kroppen ogsp fikk omfattende hevelser. Det eneste som ikke fikk hevelser var penis. Denne ble derimot ekstremt lite, nesten ikke å se eller føle på” forteller Torstein om den sjebnesvangre hendelsen. Legene har i ettertid fortalt ham at penisen hans aldri vil vokse helt ut igjen grunnet den store mengden nøtter som han konsumerte denne dagen.

Torstein 4 dager etter reaksjonen: Når vi møter Torstein hele 4 dager etter allergireaksjonen ser han fortsatt ut som en blanding av en alien og en proffbokser med krøller. Etter at han stjal og spiste en eske med nøttesjokolader fra nærbutikken har Torstein bestemt seg for å starte et nytt og bedre liv. “Nå er det slutt på tyverier og latskap” sier han.

Nytt liv, nye impulser
Torstein har alltid levd et liv litt på kanten av loven og samfunnet. Hendelsen karaktiserer han som en siste advarsel fra Herr Karma. “Jeg hadde aldri spist disse nøttesjokoladene om de ikke var gratis (Les; stjålet)” sier han. Nå har han bestemt seg for å starte et nytt liv. “I morgen skal jeg til NAV og si at jeg vil ha dagpenger og jeg skal starte med sirkeltrening allerede til sommeren” sier han stolt. Han har fått beskjed av legene at hevelsene vil være borte om 3-4 måneder. Frem til den tid vil Torstein holde seg inne. “Går jeg ut med disse hevelsene med min historie vil jeg jo være en vandrene stand-up-forestilling så det blir nok 3-4 måneder på sofaen nå” avslutter den angrende synderen.

I ettertid har Torstein sendt oss en mail der han skriver at han aldri skal spise nøtter mer. Skal han kose seg fremover nå så sverger han til marsipan. Vi ønsker Torstein lykke til videre med et nytt og allergifritt liv.

Del saken på facebook

Samle smålån – refinansier inntil 500.000

Få gratispenger å spille for hos Betsson Casino!

GODE TILBUD: Klær for aktive jenter – Get Inspired!

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro