Truls (27 år) stjal hest i fylla! Må betale 2,1 millioner kroner i erstatning!

Truls elsker hest!

Truls Magnussen Hansen fra Norfjordeid havnet hardt utpå natt til søndag. Etter å ha drukket tett i flere timer væknet han opp tett omslynget av en hest han hadde stjålet fra nabogården. “Jeg er veldig glad i hester” sier Truls.

Hest er best
Truls har alltid hatt en mer eller mindre hemmelig lidenskap for hest. “Jeg husker de andre guttene hørte på Metallica, Ozzy og Wasp mens jeg satt alene på rommet og …ehhh så på hester” sier han. Nå er han anmeldt for forsøk på kidnapping av den 2 år gamle hsten “Guro”. “Jeg vet ikke hva jeg skal si, annet enn at hest er best” sier Truls lettere forvirret over situasjonen.

Koste med hest: Dette bildet ble tatt av foreldrene til Truls. Etter en hard natts festing trengte Truls selskap og valget falt på naboen hest som han kidnappet med seg hjem i sengen.

Koste med den i senga
Truls forsikrer om at han bare var snill mot hesten den aktuelle natten. “Jeg og hesten lå bare og koset oss i sengen” sier han. “Jeg er veldig glad i hest og ville aldri gjøre den noe vondt” sier den angrende synderen. Nå vil bonden ha over 2 millioner i tort og svie etter at han mener hesten er traumatisert og ikke er brukenes til hesteløp som var den store planen.

Truls sier han nå skal søke seg inn på rideskole slik at han kan komme nærmere hester. “Jeg gleder meg til å ri på hesten” avslutter den hestegale mannen.

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro