Forskning: Spis deg slank på hveteboller og sjokomelk!

Gode nyheter for storspisere

Etter en omfattende studie slår man nå fast at store inntak av hveteboller i kombinasjon med sjokomelk er særdeles slankende. Spiser du 3-6 hveteboller hver dag hele uken skal kiloene rase av allerede i løpet av den første måneden!

Overraskende resultater
Mark Stalkers som er studieprofessoren som de siste 3 årene har ledet studien kan fortelle om de oppsiktsvekkende resultatene; “Hele 490 mennesker har deltatt i studien og samtlige deltagere har gått ned i vekt ved å spise minimum 5 hveteboller hver dag. I tillegg har samtlige deltagere drukket 2 liter sjokomelk daglig” forteller han. Studien får nå stor oppmerksomhet verden over og fler og fler hiver seg på dietten bestående av boller og sjokolademelk.


Sunt og godt: Sjokolademelk i kombinasjon med hveteboller viser seg nå å være et godt slankemiddel

Kombinasjonen som gir resultater
Flere av deltagerne i studien ga også tilbakemelding om at generell livskvalitet økte og at de opplevde økende sexlyst under og rett etter store inntak av hveteboller og sjokomelk. “Det er nok kombinasjonen her som gir de gode resultatene” sier professoren. Han forklarer at sjokolademelken inneholder en rekke lykkestoffer som bæres frem av hveten og sukkeret i bollene. “Dette gir da både en slankende effekt samtidig som den utløser en rekke endorfiner i hjernen” forklarer han.
Bilderesultat for girl drink chocolate

Flere helseinstanser anbefaler nå hveteboller og sjokolademelk som en del av den daglige dietten. Grønnsaker og frukt er fortsatt viktig, men med resultatene av denne studien anbefales det nå og spise minmum 6 hveteboller hver dag.

 

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro