Slik blir du rød og sexy i sommer

Tips for å bli rød

Sommerferien er her og alle har samme mål for øyet; vi vil bli så røde og sexy som overhodet mulig. I følge undersøkelser foretatt av leger, Eavisa og miljøpartiet de røde er det ingenting som er mer sexy enn en rød og solmoden kropp. Her har du de beste tipsene for hvordan du kan bli rødest mulig i sommer:

1. Sov i sola. Det kan fort bli kjedelig å sole seg. En enkel løsning på dette problemet er å snu døgnet. Vær oppe å drikk masse alkohol om natten slik at du sover fullstendig utslitt hele dagen… på stranden selvfølgelig:

2. Kanskje unødvendig å nevne, men solkrem er uten tvil den største fienden. Solkremindustrien er veldig utspekulerte og driver heftige kampanjer for å få deg til å bruke drittsalven. Styr unna!

3. Har du mulighet bør du dra til høyfjellet. Her er solen mye sterkere og den skarpe og sexy rødfargen kommer raskere enn noe annet sted:

4. Riv av all flass fortest mulig. På denne måten kan du fortsette å bli rød, men med et mye tynnere hudlag. Tommel opp!

5. Ikke gi deg. Hold deg ute. Denne karen er i ferd med å gi opp. Det er viktig at du har folk rundt deg som hjelper deg å holde motivasjonen oppe!

6. Ansiktflass er et tegn på at du gjør det riktig. Riv flasset bort og kom deg ut i sola igjen:

7. Slik rødrosa farge er det mest moteriktige og uten tvil det mest sexy. Har du en slik farge på kroppen får du garantert mye oppmerksomhet hos det motsatte kjønn:

8. Husk at man aldri blir for gammel til å bli rød og sexy. Ekstremsoling passer for alle i alle aldersgrupper:

Da håper vi alle har fått noen gode tips til hvordan sommeren kan bli enda bedre. Vi skal hjelpe leserne våre gjennom hele sommeren med gode helsefrembringende tips slik at sommeren blir ENDA bedre! GOD SOMMER!

Søk lån idag – penger på konto imorgen!

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro