SISTE NYTT: I sommer blir ereksjon på norske strender straffbart

Politiet lanserte i dag den noe overraskende nyheten om at de i sommer vil ta tak i det de omtaler som et økende problem på norske strender. “De siste årene har vi sett stadig flere tilfeller av ufrivillige ereksjoner på norske badestrender” forteller politimester Jørgen Stakerud fra Oslo politidistrikt. De varsler bøter og samfunnstjeneste når de i sommer vil bruke store ressurser på å patrulere norske strender mens de jakter på gutter med tydelige ereksjoner.

Tenåringer er verst
Stakerud forteller at de først og fremst er ute etter å ta gutter i alderen 18-22 år. “Ut i fra de forberedelser og analyser vi har gjennomgått ser vi at denne gruppen er markant over-representert når det kommer til ufrivillige ereksjoner i det offentlige rom” sier politimesteren. Han anbefaler denne gruppen og andre som tror de kan få ereksjon på stranden i sommer til å enten holde seg hjemme eller å teipe penis inntil låret. “I tillegg er det jo et vesentlig poeng om man kutter ut å glo på jenter i bikini med store bryster” sier han.

Registreres på rullebladet ditt
Politimesteren forteller videre at dersom du blir arrestert og ilagt bot for ufrivillig ereksjon vil dette stå definert på rullebladet ditt som “seksualforbrytelse” i 15 år. “I tillegg vil det etableres et register der potensielle arbeidsgivere vil kunne få fullt innsyn” forteller han. Han mener kvinner også bør ta sin del av ansvaret ved å unngå bikini på stranden. “Ja akkurat bikini blir jo litt tullete å gå i dersom vi skal unngå ufrivillige ereksjoner” avslutter politimesteren.

Hva mener du? Er du lei av å oppdage ufrivillige ereksjoner på stranden hver sommer eller synes du ereksjoner på stranden er naturlig og hyggelig?

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro