12 norske menn står åpent frem: Ønsker kjæreste til jul!

Jenter: Her kan dere gjøre et skikkelig kupp!

Vi har pratet med 13 norske menn som ønsker seg kjæreste og ei hånd å holde i før jul. Her presenterer de seg for jenter der ute som virkelig har lyst på kjærlighet, kos og kjæreste til julaften.
Er du mann og vil heller se på drømmejenter? Her er noen gode forslag til drømmedama!

1. Heine fra Molde beskriver seg selv som en livsglad gutt som liker alle typer mennesker. Han skriver også at han elsker moreller!

2. Frode fra Otta søker jenter i alderen 20-25 år for turer i fjellet, og lange rødvinskvelder. Frode jobber som tannlegeassistent
Relatert bilde

3. Torstein fra Hamar søker den store kjærligheten. Torstein er lidenskapelig opptatt av softis og sminke og har 17 katter.

4. Mats er en hobbynarkoman fra Oslo søker jenter som synes regulering er sexy. Mats bor sammen med 3 andre gutter, men vil gjerne ha en kjæreste som kan bo sammen med ham og guttene.

5. Raymond fra Sarpsborg jobber som pengeinnkrever og ser etter ei litta jente med lyst langt hår som heter Lise-Mette. Raymond vil veldig gjerne bli sammen med Lise-Mette, men kan være interessert i jenter som ligner på Lise-Mette.

6. Jim fra Kløfta er en helsefreak som elsker bananer. Han ser etter jenter som også elsker bananer og som skjønner at katten “Vigdis” alltid vil være en del av forholdet!

TRYKK SIDE 2 FOR DE SISTE 6 SEXY MENNENE

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro