SISTE NYTT: Her er Nora Mørk bildene alle prater om!

Se de flotte bildene

Det har de siste dagene vært en rekke oppslag rundt de omstridte bildene av håndballspiller Nora Mørk. En rekke gutter rundt om i hele Norge søker etter bildene som skal vise masse bar hud. Av ulike årsaker er dette (tydeligvis) både en viktig nyhetssak og noe veldig mange interesserer seg for.

Du finner bildene i linken nederst i saken

Bildene “alle” vil se
Etter å ha søkt nettet opp og ned har vi endelig funnet bildene som til og med det norske herrelandslaget er opptatt av å hvile øynene på. En anonym håndballspiller sier at Nora Mørk-bildene var ekstremt mye viktigere enn å vinne en håndballkamp. “Du var liksom litt utenfor om du ikke hadde sett bildene av Nora Mørk” sier en spiller som flere ganger har blitt solbrent som følge av at han har glemt å smøre seg med solkrem. “Spesielt nesen har blitt rød” forteller han

Fant bilde av mammaen sin
En gutt på 19 år kan fortelle at han søkte etter bildene av Nora Mørk, men endte opp med å finne et bikinibilde av mammaen sin. “Jeg satt der og trodde jeg skulle se en sexy håndballspiller uten klær, men endte opp med et bikinibilde av mamma fra ferien vår på Tenerife i 1999″ forteller den lettere traumatiserte tenåringsgutten som fikk karakteren “god” i oppførsel.

Eavisa kommer tilbake med mer viktig informasjon i den viktige saken om de viktige bildene.

Her finner du de omstridte bildene

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro