4 spennende julegaver for voksne

Spennende gavetips for voksne

Julen er ofte en tid preget av stress og førjulskaos. Du skal besøke svigerfamilien, kjøpe gaver til hele familien og kanskje spise et lite fjell med julemat samtidig.
Men julen er også den perfekte tid til å ta vare på hverandre. Vi har funnet frem et par produkter som helt sikkert vil skape glede på soverommet i julen for mange par.

Når du hører ordet sexleketøy tenker du kanskje på en gigantisk dildo eller en vibrator som får hele huset til å riste. Det finnes heldigvis en lang rekke produkter som kan sprite opp parforholdet uten for mye støy. I denne artikkelen finner du noen av produktene som er tidens bestselgere.

1. Sexleketøy kan gjøre en desemberkveld til en fest
De kalde vinterkveldene er den perfekte tid for å hygge seg sammen med partneren. Hvis dere ønsker å ta sexlivet til et nytt nivå presenterer vi nå tre bestselgende produkter som absolutt kan hjelpe dere videre, og ikke minst få parforholdet til å slå ekstra varmende gnister i julen.
1: Xmas Fantasies Sexleketøy Sett
Sinful.no som forhandler sexleketøy tilbyr en pakke med sexleketøy spesielt utviklet for å skape ekstra gnister i desember. Settet er beregnet for par som vil eksperimentere med sexleketøy for første gang, og vil med garanti få temperaturen til å stige med noen grader i den kalde desemberlufta.
sin1
Settet inneholder blant annet håndjern med plysj, en vibrator, en penisring og et blindfold. Eller rettere sagt: alt som skal til for å starte en liten fest i hjemmet! Er du nybegynner og ønsker å eksperimentere litt mer på soverommet kan du kjøpe Xmas Fantasies her

2. We-Vibe – Verdens mest solgte sexleketøy

We-Vibe er det sexleketøyet som har vunnet flest awards i hele verden, og det ikke uten gode grunner. Produktet ligner litt en liten klemme, og det kan nesten være vanskelig å forestille hva det skal brukes til?
Men i virkeligheten er We-Vibe ganske enkel å håndtere. Den brukes av kvinnen, hvor den gir noen fantastiske vibrasjoner til både han og henne under samleie. Stort sett alle par som har forsøkt We-vibe forteller at de begge får orgasme når de benytter produktet.
sin2
Så ønsker du å overraske din partner med en gadget som sender dere begge til den syvende himmel, så har du svaret her. Den kan enkelt kobles til både apple og androidtelefoner, hvor man videre styrer vibrasjonene fra mobilen. We-Vibe er et høyteknologisk sexleketøy som kan styres fra din mobil. Kjøp den her

3. Sinful Fjernbetjent Vibratoregg

Dette lille svarte egget har magiske egenskaper. Tross sin beskjedne størrelse og diskré utseende, er dette fjernbetjente vibratoregget et særdeles pirrende sexleketøy, som raskt kan forvandle en kald desemberkveld til en varm fest under dynen. Egget har 10 forskjellige vibrasjonsprogrammer, og man kan styre intensiteten både opp og ned, alt etter hvor kraftige vibrasjoner man ønsker. Fjernbetjeningen gir mannen mulighet for å ha full kontroll over hvor kraftige vibrasjoner hun skal ha.
sin3
Et lite egg med store krefter. Dere er garantert en fantastisk opplevelse med dette egget. Kjøp det her.

4. Fifty Shades of Grey Bondage-sett til Seng

Hvis dere ønsker å være litt mer kinky i julen, så kan dette bondagesettet fra Fifty Shades of Grey være den perfekte løsningen. Her får dere mulighet til å eksperimentere på en frekk og dristig måte.
Etter Fifty Shades of Grey nådde kinosalene er salget av bondageprodukter mangedoblet. Filmen har gitt svært mange nordmenn lyst til å eksperimentere med bondage, noe som kan bidra til å ta sexlivet til nye høyder.
Hvis man ønsker å gjøre det hele litt ekstra spenstig, kan man også kjøpe med en pisk til bondageleken. Er du som mann vant til at det er fruen i huset som bestemmer i hverdagen, har du her mulighet for å ta mandigheten tilbake ved å gi henne et lite klask bak. Du kan kjøpe en pisk her.
sin4

Bondagesettet hjelper deg med å sette i gang noen kinky eksperimenter på soverommet. Kjøp det her.

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro