Sandnes innfører onaniforbud på arbeidsplasser etter klager

Flere klager presser frem forbud

Etter noen tøffe høstmåneder har bystyret i Sandnes nå gått til det skritt å innføre onani-forbud i arbeidstiden.
– Et latterlig forbud som kun omfatter et par mannfolk i nærbutikken, sier kritikerne.

Denne beskjeden fra kommunen møter de ansatte i Sandnes om dagen.

Flere klager fra kunder

En spesifikk virksomhet trekkes frem som arbeidsplassen der onani har blitt et problem for både kunder og medarbeidere. En av Sandnes´ matbutikker har fått flere klager etter at onanister har blitt mistenkt på toalettet. Butikkinnehaveren vil ikke kommentere påstandene, men ønsker å påpeke at han ikke har oppfattet dette som et problem frem til bystyret tok kontakt. En annen ansatt i butikken uttaler “Vi har et par som er på toalettet flere ganger om dagen og opp til 20 minutter” sier kvinnen som ønsker å være anonym.

Innfører makstid på toalettet

Flere arbeidsplasser har nå fått påbud mot “maks 3 minutter toalettbesøk” og kommunen har allerede levert plakater som skal minne om regelen. Flere reagerer på det korte tiden og påpeker at det ofte kan ta opp til flere minutter å ta av og på en komplisert kjole eller snekkerbukse. Kommunen lar seg imidlertid ikke rokke og mener 3 minutter er til de grader god nok tid om man ikke har andre planer enn å gå på do!

Ønsker ingen oppmerksomhet

Kommunen på sin side mener dette er en ikkesak og ønsker ikke å kommentere forbudet og dørskiltene de har sendt ut. Dette omfatter de ansatte i virksomheter i Sandnes kommune, ingen andre er alt vi får ut av kommunerepresentanten.

Denne saksbehandleren har gjort det til en sport å onanere på kommunale toaletter.

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro