Hadde du juletre i år? Gratulerer da har du 20 000 SMÅKRYP i hjemmet ditt NÅ!

Juletre kommer nemlig med tilbehør!

Flere og flere nordmenn går over til kunstig juletre. Det er kanskje ikke så dumt. Den svenske buzz-siden Lajkat kan informere om via en amerikansk studie at et gjennomsnitts juletre inneholder mer enn 20 000 småkryp. Og på toppen av det hele er de fleste av disse krypene med all sannsynlighet i ditt hjem i flere uker etter at juletreet er kastet ut. Saken er en av de mest delte sakene i Sverige nå. Kanskje greit at alle får vite dette?


Vakkert med småkryp: Et vanlig juletre inneholder i overkant av 20 000 insekter. Kanskje en god grunn til å velge kunstig tre neste år?

kryp-i-juletre
Slik ser det ut i de fleste juletrær: Om du allikevel skal sverge til ekte tre, er det et godt råd å la juletreet stå noen dager eksempelvis i garasjen heter det i artikkelen.

Artikkelen forklarer videre at juletreet også inneholder en rekke egg som klekkes under julen og i etterkant. På dette tidspunktet er da oppholdet for flere tusen småkryp et faktum. Aldri har det vel fristet mer enn en skikkelig januar-rengjøring? Dette er kanskje noe du bør dele med vennene dine. Tipper de fleste ikke er sååå interessert i å ha disse småkrypene i stue og soverom 🙂

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro