Norsk trener fra Mysen i samtaler med MANU om å overta som manager etter Gaal!

Tar over et skakkkjørt United!

Etter at Manchester United har gjennomført sin verste høstsesong på mange år ser nå ledelsen i United etter mer utradisjonelle løsninger når de nå med all sannsynlighet skal erstatte van Gaal. Det overraskende valget ser ut til å havne på Norske Kjell Peter Holmen på 44 år fra Indre Mysen. Kjell Peter har aldri spilt på elitenivå, men har en imponerendes statistikk når det kommer til straffespark!

Ble kontaktet søndags morgen
Kjell Peter forteller at han fikk en telefon fra United`s styreleder og at samtalen varte i flere minutter. “De spurte om jeg var disponibel for å tre inn som umiddelbar spillende trener” forteller Kjell Peter. Etter en samtale med kona ble de enige om å takke ja til toppjobben i Manchester United! “Det blir en spennende reise” sier Kjell Peter som aldri har reist lenger enn til Mjøndalen når han skal besøke sønnen som heter Tormod som forøvrig har flyttet til Mjøndalen for å starte et keramikkverksted for fotballinteresserte.
fotball-eavisa
Overraskende valg: Kjell Peter fra Mysen har bred spillererfaring fra bedriftslaget til Kolbotn Bingo, men sier selv han skal være ydmyk og respektfull når han nå trer inn som spillende trener på et av verdens største fotballlag.

Søk lån idag – Penger på konto imorgen

Skal ta tak!
De grusomme resultatene som van Gaal har skapt er umulig å skjønne” sier Kjell Peter. Han mener årets United-lag er det beste han har sett og garanterer seier i de resterende kampene. “Ikke minst er det viktig at jeg er spillende trener slik at jeg kan score mål om de andre ikke gjør det” sier han. På den måten føler han seg sikker på at laget vinner. Han forteller videre at han gleder seg til høy lønn, rimelige strippeklubber i Soho-strøket og ikke minst at kona nå kan starte nettbutikken der hun skal selge vaffelhjerter i ulike farger. “Jeg bruker konditorfarger i vaffelrøra” roper kona Vigdis i bakgrunn.

Vi ønsker Kjell Peter og Vigdis lykke til som henholdvis spillende trener på United og nettbutikkeier i Manchester. Vi kommer tilbake med mer etter jul.

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro