Knuste egen knesskål da ManUnited spilte uavgjort! Tapte veddemål

Fortvilt MANU fan innlagt på sykehus

At det finnes fanatiske fotballfans er ingen hemmelighet, men at noen er mer dramatiske enn andre er dette et godt eksempel på. John Basille fra Manchester klarte i ren fortvilelse over at Manchester United spilte uavgjort å knuse sin høyre kneskål med en uåpnet ølflaske!

I kampen mellom West Bromwich og United hadde den lojale United-tilhengeren satt seg til rette med 4 kamerater for å følge det de håpet skulle bli en lett seier til favorittlaget. John var så sikker på seier at han satset 2100 pund (ca 22 000 nok) på at United skulle vinne. I tillegg hadde han veddet med en arbeidskollega. Tapte United kampen måtte han i 2 uker gå ikledd en Liverpool-drakt. Høres kanskje udramatisk ut, men Liverpool er noe av det verste som finnes for en svoren Manchester United tilhenger.

2-2 og uavgjort holdt ikke
Selv om United med et sent mål klarte å redde uavgjort hjalp dette lite for John som nå hadde tapt en betydelig sum samtidig som han hadde forpliktet seg til 2 uker i Liverpool-drakt. I ren frustrasjon og sinne slo John seg selv, mens han satt, i kneet med en uåpnet ølflaske. Resultatet ble langt mer dramatisk enn håpet. Kneskålen til John knuste og en omfattende kneoperasjon samt flere dager på sykehus ble resultatet.

Slik så kneet til John Basille ut etter at United spillte uavgjort mot West Bromwich i helgen

Ny kamp, nye muligheter
Tross pengetap, knetap og veddemåltap er det viktigste for John og bli fort utskrevet slik at nye kamper og nye veddemål kan inngås. Hans kommentar til mediene var “En Liverpoolfan hadde kanskje gitt seg, men ikke en Unitedfan. Det skjer ikke!
Vi ønsker John Basille og United lykke til i neste kamp. Seier kan tydeligvis redde kroppsdeler så heia heia!

Advar dine fotballgale venner. Del saken på Face

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro