Fotball-EM og Eurovision Song Contest slås sammen fra og med neste år!

I en pressemelding fra EMESC er det nå bestemt at neste fotball EM skal arrangeres i kombinasjon med Eurovision Song Contest . Etter at Eurovision Song Contest i større grad har blitt en politisk plattform slår EU ned på slike type propaganda aktiviteter. Det skal i følge pressemeldingen tilrettelegges for at musikk og idrett skal gå hånd i hånd.  Den store fordelen er nå at Norge kan kvalifisere seg via Melodi Grand Prix for neste EM.

Musikkinnslag i pauser og straffekonkurranser på scenen
I neste EM må du belage deg på en rekke sanginnslag i pausen mellom kampene. Her vil Eurovision Song Contest artister synge inne fra sekstenmeteren. Pausen mellom første og andre omgang er forlenget med 30 min og det vil fra nå av bli 3 ganger 45min. Nye regler er også at ekstraomganger vil bli fjernet, og dersom resultatet er uavgjort vil straffekonkurransen bli gjort på arenaen sangkonkurransen foregår. Tidligere har linjemenn blitt glemt i viktig fotballoppgjør, nå får de også rolle med å gi poeng i sangkonkurransen. Fotballresultatet kan i tillegg bli påvirket av en dommerjury fra sangkonkurransen, dersom feiring av mål ol. inneholder dans og sang.

Norge stiller seg positive til sammenslåingen.
Norges Fotball-og sang pressetalsmann Fritjof Hals mener vi nå kan se frem til lysere norsk fotballtider, og sier til eAvisa: «Dette er en gylden mulighet for oss. Tidligere har vi kun sunget sånne heiarop i garderoben, nå har vi sangtimer på trening i tillegg…» eAvisa spør om de muligens har misforstått om hvordan sammenslåingen skal fungere. «Gi meg en N, gi meg en E, og gi meg I, hva er det? Nei, Nei, Nei …» avslutter Hals.

Som leser av Eavisa FÅR du nå 50 kr hos ComeOn Casino!

Det har ikke vært lett å få noen kommentar fra Melodi Grand Prix ledelsen. På telefonsvareren er det kun en beskjed om;”at ledergruppa er på La Manga på karaokefest” Men på en henvendelse fra eAvisa skriver generalsekretær i Norges sangfugler; «Satan, nu blir det kamp om beinet.»

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro