Full Bergenser kastet ut fra utested etter å ha ropt BRANN!

Bergenser påstod at BRANN! var et fotballlag?

Det ble svært amper stemning natt til søndag etter at en 46 år gammel mann fra Bergen hadde forvillet seg inn på et utested i Oslo. Utestedet med over 300 gjester måtte evakuere hele 3 ganger fordi mannen ropte BRANN og skremte gjstene til å tro at utestedet stod i flammer. Nå er mannen anmeldt for å skape uro og dårlig stemning i hovedstaden.

Skapte kaos med falsk alarm!
Situasjonen var kaotisk” forteller en av gjestene som var tilstede på utestedet. “Mannen som pratet uforståelig ropte plutselig BRANN og sørget for at alle gjestene løp ut i panikk” forteller gjesten videre. Daglig leder ved utestedet kan fortelle at dette scenarioet gjentok seg hele tre ganger før gjestene fikk nok og krevde at den fulle bergenseren skulle forlate utestedet umiddelbart.

Bergenser ødela Oslo-kveld: Den fulle Bergenseren skapte full panikk da han natt til søndag ropte Brann på utestedet i Oslo. “Vi ser svært alvorlig på slike falske alarmer og mannen vil sitte i varetekt de neste 14 dagene” sier politiet.

Hevdet han heiet på et fortball-lag?
Mannen som nå sitter i fyllearresten sier via sin advokat at han kun heiet på et forball-lag som heter Brann. “Ja klienten min hevder han har et favorittlag fra Bergen som heter Brann. Vi undersøker nå om det kan være noe sannhet i dette” forteller advokaten. Mannen hevdet at det påståtte forball-laget er verdens beste fotball-lag så det kan virke som at mannen rett og slett har gått i en form for fylle-psykose” avslutter advokaten hans.

Som leser av Eavisa FÅR du nå 50 kr hos ComeOn Casino!

Vi kan ikke omtale oss konkret om denne saken, men kan på generell basis si at vi merker at Bergensere nå i større grad trekker mot hovedstaden da vi merker at lyd og støynivået har økt drastisk” sier politimester Bastian Kongle i Oslo politidistrikt. “Vi ser på ulike tiltak for å stoppe denne utviklingen. De fleste Bergenserne kommer via tog over fjellet så vi samarbeider her med NSB for å se på mulige nedleggelser av rutetilbudet” avslutter han

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro