Forskere advarer; disse produktene gir ekstreme brysthår hos kvinner

Pudder og eggehvite er verstingene

Den siste uken har forskere ved det engelske universitetet i Harrow sett seg nødt til å offentliggjøre en rapport som viser at en rekke produkter skaper enorme veksthormoner for hår rundt brystpartiet hos kvinner. Av alle kvinner som deltok i den omfattende testen fikk alle en markant økning av hårvekst. Spesielt hårvekst på og rundt brystene var fremtredene. Verstingen er sminkepudder!

Testet 296 produkter
I en periode på 2 år har de etter omfattende tester funnet ut hvilke produkter som gir kvinner uønsket hårvekst. Ikke overraskende kom produkter med B-vitamin høyt opp på listen. Produkter som inneholder B-vitamin sørger for opp til 17% økt hårvekst hos kvinner. Dette er dog ikke overraskende, men kombinasjonen pudder (sminke) og eggehvite øker hårveksten hos kvinner med over 75%(!) Forskere og eksperter anbefaler nå kvinner å droppe pudder umiddelbart med mindre man er av den mer frigjorte og naturlige kvinnevarianten som trives med brysthår.

Puppehår: Slik så en av kvinnene ut etter 14 måneder med pudder og eggehvite hver dag. I tillegg viste det seg at epler og hvitvin økte hårproduksjonen hos kvinnene i undersøkelsen

Anbefaler kvinner å droppe pudder
Som følge av denne rapporten anbefaler forskerne alle jenter å begrense både pudder og eggehvite om de ikke ønsker omfattende brysthår. Vi har noen få tester igjen, men det er utenom enhver tvil at disse to produktene øker hårveksten ekstremt sier Carl Soupthol ved Harrow Universitetet i England. “Med mindre man oppfatter puppehår som sexy bør man umiddelbart droppe pudder” sier den anerkjente forskeren.

Brysthår og armhulene mest utsatt
I testene som er gjennomført er det først og fremst økt hårvekst på bryst og under armer som utpeker seg, men også uønsket hårvekst på overleppe (som i bart) er et sted kvinnene i testen fikk økt hårvekst. Testen er 100% ferdig i slutten av mars og det vil da sendes ut en mer omfattende pressemelding rundt studien. Saken oppdateres etterhvert som nye resultater offentliggjøres.

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro