Dramatisk bakeulykke – Glemte epler

Dramatisk bakeulykke

Tord Iverud (19) ble mandag kveld ufrivillig innblandet i en dramatisk bakeulykke på sitt kjøkken i Sogndal. Tord som er en ivrig baker hadde planlagt at han skulle bake eplekake til sine besteforeldre som hadde vært sammen i 60 år denne dagen.

Tord blandet både sukker og mel og tilsatte etterhvert også smør. “Smøret er med på å både binde deigen samt gi den ekstra fylde og smak” sier Tord. Når kakedeigen begynte å nærme seg steking oppdaget Tord noe som brått forvandlet den morsomme og lune bakestemningen til et ekte HELVETE! Tord hadde glemt å kjøpe epler.

Tord har lagt bakingen på hyllen frem til sjokket har lagt seg. Her fra kjøkkenet som før ulykken var et positivt sted å være.
Bildet en anonymisert da av hensyn til familien

Naboen reddet situasjonen
“Da jeg oppdaget at eplene ikke hadde blitt med i handleposen knakk jeg fullstendig sammen” sier Tord. “Jeg begynte først å skjelve for så og få gjentatte og markante tiks.” Etter 2-3 timer beveget Tord seg ut av kjøkkenet og over til naboen. “Naboen hadde ikke epler, men blåbær. Dette reddet jo sitasjonen noe, men jeg var fortsatt rystet og ulykken var allerede et faktum. Det ble ingen eplekake den kvelden.”

Selv om det er flere dager etter bakeulykken er Tord fortsatt hjemme og han har ikke vært på skolen siden hendelsen. Bakingen har han lagt på hyllen foreløbig. Tord avbryter intervjuet litt før tiden og sier; “Jeg står frem for å advare andre. Et hektisk øyeblikk i butikken som gjorde at jeg glemte eplene resulterte i nevnte bakeulykke og mange dagers tung depresjon”. Jeg håper min historie kan bidra til at andre ikke gjør den samme feilene som jeg avslutter han.

 

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro