Gerd-Margrethe åpner godteributikk som lager SEXY undertøy av smågodt.

“Godterier er godt” sier Gerd-Margrethe!

Den single førtidspensjonerte damen Gerd-Margrethe Moskus Hansen fra Mysen åpner neste uke en liten kiosk i Askim sentrum med et noe spesiellt konsept. Gerd-Margrethe skal nemlig i tillegg til å selge vanlig smågodt også produsere truser og bh`r laget av smågodt!

Glad i godteri
Gerd-Margrethe forteller at hun er godt over gjennomsnittet glad i godteri. “Siden jeg var liten jente har jeg alltid spist masse godteri hver dag” forteller den noe store gladjenta. “Når jeg ble uføretrygdet etter en operasjon i forbindelse med diabetesen min i år bestemte jeg meg for å åpne godteributikk” forteller hun stolt. Ettersom Gerd-Margrethe selv bruker godteri-undertøy har hun bestemt seg for at hun skal selge smågodt-truser i butikken sin til alle som vil ha det.
Bilderesultat for wtf boobs
Godte-jente med smågodtBH: Gerd-Margrethe Moskus Hansen har alltid vært en livlig jente med en stor interesse for godterier. Nå åpner hun en butikk i Askim sentrum der hun skal lage godteri-undertøy til alle som er glede i godteri. “Jeg planlegger også å åpne en nettbutikk. Den skal hete godteritruser.com” forteller den artige og koselige damen. Her viser hun frem den siste bhèn hun lagde like før Eavisa møtte henne. “Vil du smake på bhèn” spør Gerd-Margrethe ertende.

Drømmer om nettbutikk
Videre kan den sprudlede damen fortelle at hun også drømmer om å åpne nettbutikk der hun skal selge godteri og godteri-undertøy. “Jeg har allerede kjøpt domenet godteritruser.com” forteller hun. “Om konseptet blir en suksess er det jo viktig at hele landet kan kjøpe godteri-undertøy” avslutter Gerd-Margrethe.

Kommer du til å kjøpe godteri-truser eller smågodt-bh`r i Askim?

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro