Han bygger egen UBÅT – Er SIKKER på at Russland skal ANGRIPE Sverige!

Bruker alle sparepengene på egen Ubåt

Mens de fleste Svensker tar rykter om en Russisk ubåt snikende i Svenske farvann fra tid til annen med knusende ro er det noen som tar trusselen langt mer alvorlig. Svenske Åke Samuelson fra Ørebro har tømt sparekontoen for å bygge egen ubåt og forsvare seg mot en Russisk invasjon.

Bygger på Tysk ubåt fra 2. Verdenskrig

Åke er 72 år og jobber daglig på ubåten, som han har valgt å kalle “Russian Destroyer”. Ubåten er ikke laget fra bunn, men er en påbygget versjon, basert på en Tysk ubåt fra 2. verdenskrig av typen German 720 KK. Flere svenske medier følger byggingen daglig, der Åke sveiser og hamrer til nye “sikkerhetsskapende” elementer på ubåten. Hittil har utbyggingen kostet ham over en kvart million svenske kroner.

Kun et tidsspørsmål

Åke mener det kun er et tidsspørsmål før Sverige har Russiske tanks på sin landjord og flytende Kursk-båter i hele Østersjøen. Når den dagen kommer, skal han ta opp kampen med sin selvbygde ubåt.

– Russland skal angre på sitt forsøk på å ta Sverige. De har ikke regnet med Åke Samuelson, sier han. og fortsetter:. – At konge og regjering ikke tar mer tak er en skandale. Nå må Sverige forsvares med våpen.

Det bør nevnes med at Svenske myndigheter ikke er helt enige med ham.

Åke jobber døgnet rundt for å få ferdig ubåten før Russerne kommer. Han har tømt sparekonto og er forberedt på å ta opp lån om han må. Om fartøyet skal utstyres med våpen vil Åke ikke si noe om.

Bruker alle sparepengene

Åke har gjennom et langt liv som hardtarbeidende murer spart opp noen midler. Han er imidlertid ikke i tvil om at alle pengene går med til forberedelser og bygging av båten.

– Om mine sparepenger kan redde Sverige er det selvfølgelig verdt det, avslutter han. I tillegg til ubåten planlegger også Åke å gjøre en del “sikkerhetsmessige oppdateringer” på huset sitt

– Invasjonen kommer, bare vent!, advarer han.

Etter erfaringene med Peter Madsen vet vi jo at smågærninger med egen ubåt er gutter vi kan stole på.

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro