Husmor drittlei. Ukedager ønskes byttet i feriedager. HASTER!

Drittlei ukedager!

Etter mange år med ungeskrik, lange arbeidsdager, forkjølelse på rundgang og ikke minst den skjærende lyden av vekkerklokken som minner deg på at du skal gjennom det samme som igår nok en gang er det nok! Nå skal ukedagene bort og helligdager, avspaseringsdager og helgedager skal prioriteres.

Annonse – Ukedager ønskes byttet til helg eller røde dager!

Ønsker å bytte ekstremt mange ukedager mot like mange helligdager eller helger. Ukedagene inneholder blant annet flotte slitsomme dager der du står opp ca midt på natten, drikker grusom kaffe og gjennomfører pliktsex. Er spesiellt interessert i å bytte bort mandagene samt dager som inneholder foreldremøter, loddsalg og omgangssyke. Mye av fordelene med disse ukedagene er at de stort sett er like, men allikevel fulle av utfordringer og daglige nedturer.

Ukedagene leveres også med en god del krangling om ingenting samt økonomiske utfordringer du fort blir lei av. Om du er glad i barn vil ukedagene også inkludere oppkast, bleieskift og skrikende tenåringer som både hater deg og trenger penger. Det er viktig å påpeke at ukedagene aldri tar slutt samt at de sakte men sikkert tar livet av alt du drømte om som tenåring. Løp å kjøp!

Videre påpekes det at samtlige ukedager som byttes bort kommer med en masse plikter som vasking, henting og bringing, hagearbeid og en rekke oppgaver tilknyttet ting man egentlig ikke vil.

Ved hurtig avgjørelse kan ukedagene inkludere en “mann” som verken rydder, vasker eller er spesiellt oppmerksom. Han kan derimot skape rot, drikke store mengder alkohol samt gulpe som en tilbakestående baby. PS: Mannen er også en del bortreist på gutteturer slik at ukedagene også blir relativt ensomme og mer krevende.

Interessert i å bytte i feriedager med sol og grader over 20C. Om feridagene også inneholder barskap, flyreiser og fullt ut betalte regninger kan vi bytte omgående. Bytte er endelig og kan under ingen omstendighet reverseres.

Da ukedagene snart kan risikere å bli innlagt er det særdeles viktig at interesserte tar kontakt omgående for et hurtig bytte.
PS: Er åpen for å bytte i alle helligdager med unntak av julaften samt andre dager som inkluderer stress, unger eller alkoholfrie sammenkomster!

Ta kontakt for flere detaljer!

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro