Forskning: Alkoholikere har det bedre enn andre. Her er bevisene!

Mange fordeler med å bli alkoholiker

Det skrives stadig om hvorfor man IKKE skal bli alkoholiker. Det veldig mange glemmer er at det er en rekke positive konsekvenser som følge av å hive i seg mest mulig alkohol. Som en del av det informative og seriøse journalistiske miljøet i Norge opplever Eavisa at det er viktig å informere om de mange fordelene man har ved å være alkoholiker:

1. Du kan glemme jobb. Alkoholisme blir sett på som en sykdom på lik linje som forskjølelse. På denne måten kan du være hjemme og se på tv mens du mottar trygd. Bare koooose deg rett og slett!

2. Du slipper nevneverdig kontakt med venner eller familie! Ingen flere kleine familiemiddager eller langtekkelige julemiddager. Bare deg og flaskene dine!

3. Alkoholikere kan drikke når som helst. Er man alkoholiker drikker du når du vil! Full fart og party hele dagen med andre ord!

4. Om du har barn slipper du med all sannsynlighet å ha noe kontakt med de i det hele tatt. Bare du og deg selv. Alonetime 24/7! ALLRIGHT!
Bilderesultat for funny alone gifs

5. Veldig mange drikker for å glemme problemer. Når du er alkoholiker drikker du jo hele tiden. På denne måten har du aldri problemer! Genialt!

6. Du vinner alle drikkekonkurranser du deltar i. Det gir deg masse mestringsfølelse og ikke minst motivasjon til å drikke videre! You`re a WINNER!

7. Du opplever en nydelig kjærlighet til alkohol som du aldri har opplevd før. Det er en nydelig følelse. Eller avhengighet som de negative drittsekkene kaller det.

8. Så lenge du drikker nok vil du alltid klare deg i sosiale settinger. Ingen har sett en drita full alkoholiker på fest som er sjenert ikke sant? Nettopp!

9. Når du drikker mye er det lettere å være åpen for andre ting. Narkotika og slossing for eksempel. Tommel opp!

10. Helt seriøst. Har du sett en overdrevent glad person i edru tilstand? Si hva du vil, er du alkoholiker er du mye mere glad!

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro