9 enkle regler de som lykkes i livet følger HVER ENESTE DAG!

Verre er det ikke!

Ser man bort fra sykdom som desverre kan ramme de aller beste av oss, er det langt lettere enn folk tror å styre livet sitt mot en tilværelse der man nyter livet 99% av tiden. Oppskriften er der. Utfordringen er å følge oppskriften som du vet vil gi deg et berikende og lykkeliv liv. Dette er 7 viktig deler av oppskriften som garantert vil gi deg et lykkeligere liv:

1. Den åpenbare, men ekstremt viktige. Spis sunt. Frukt, grønt og ikke-bearbeidet mat gir deg optimal helse både psykologisk og fysisk:

2. Den alle er lei av å høre! Trening og mosjon. Gå en time hver dag og du lever i mange ekstra år samtidig som du er gladere i hverdagen:

3. Det som kjennetegner vinnere er at de alltid er langt mer opptatt av å lykkes enn at andre skal mislykkes. Ikke bry deg om andres suksess eller tabber. Føler du lykke når andre mislykkes må du endre innstilling omgående!

4. Prat venner og familie OPP. Skryt av deres sterke egenskaper og støtt oppunder deres valg. De fleste er allerede svært kritiske mot seg selv og trenger ikke deg til å prate livet deres ned:

5. ALDRI baksnakk noen. Folk som baksnakker andre og er sladrete taper ALLTID. Ingen har noen ganger vunnet på å baksnakke noen:
baksnakking-eavisa

6. Gjør det til en hobby å hjelpe folk rundt deg som trenger hjelp. Du kommer til å bli overrasket over hvor mye det hjelper på humøret og selvfølelsen din:

7. Stå opp tidlig, bruk tid på morgenen. En god start på dagen resulterer i at resten av dagen blir langt bedre enn om du stresser på morgenen:

8. Organiser store deler av hverdagen din. Bruk kalender og sørg for at du ikke glemmer viktige gjøremål som kan holde deg våken om natten:

9. Sett deg lette mål om hva du skal oppnå. Det kan være seg treningsmål, økonomiske eller noe så enkelt som å vaske badet i løpet av uken. Hver gang du klarer å oppnå et mål øker mestringsfølelsen din og du blir lykkeligere rett og slett:

Klarer du å følge disse relativt enkle punktene er det fristende å garantere deg et godt liv med mange lykkelige stunder. Lykke til!

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro