Piercinger som ser veldig vonde ut

Piercing er ikke vondt. De som ser mest vonde ut, tar bare litt lenger tid på å gro

Mange tenker seg lenge om før de gjør forandringer på kroppen. Noen tenker ikke fullt så lange, før de tar piercing til et helt nytt og tilsynelatende smertefullt nivå:

1. Vakkert…
17 grusomme piercinger du aldri trodde noen kunne gjøre mot seg selv2. Har pyntet seg litt ja…
Michael Moran on Twitter: "OK. I'm calling it. This is 'officially the worst  piercing idea ever.' http://t.co/mgZzGByfFT" / Twitter3. Glem horn i panna. Det banebrytende her er at man fra siden kan se inn på nesehårene …inni nesa. Det er revolusjonerende.
Bilderesultat for wtf body

4. Cones heter de.

Ikke så vanskelig å få til egentlig. Derimot blir bruk av hjelm litt klønete og har i realiteten lite effekt. Under piggen ligger en implantatplate. Dersom denne og ex antall like sånne får full fart inn i skallen ved en mulig ulykke, fungerer dette antakeligvis mer som en kombinasjon av trapanering og lobotomi (Jada, vi er klar over at lobotomi handler om å skille fremre hjernelapp fra storehjernen, men 13 stålpigger ned i storehjernen gjør deg utvilsom snill det og)
Do they make you take your piercings out when you get arrested? - Quora5. En klønete satt sufacebar i et stramt bakhue gjør faktisk vondt å bare ha der. Som en slags morbid trøst er denne på god vei ut.

6. Fuglefjær på nål, satt rett i ryggen, fungerer best som en midlertidig dekor
Bilderesultat for wtf body piercing

7. Vår mann fra Cuba får være med denne gangen også. Ringene denne karen bærer er hjemmelagde, og vi tør ikke gå god for nikkelinnholdet.
Bilderesultat for wtf body piercing

TRYKK SIDE 2 FOR SISTE 7 BILDER 

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro