24 bevis på at foreldre kan være noen tankeløse SADISTER!

De fleste barn synes nissen er skummel!

Se for deg dette:
Dere kommer inn på et kjøpesenter. Der er julenissen! Alle foreldres første tanke er at vi må ta bilde av våre små håpefulle sammen med nissen. Det er så koselig. Vi ber de gå bort å sette seg på fanget, men ungen protesterer, å begynner og hylgrine! Hva gjør du da?

Jo, du sier:
“Neimen det er ikke noe farlig, nissen er ikke skummel, han er kjempesnill. Jo, du skal sitte på fanget hans, så mamma får tatt et koselig julebilde. Det går så fint så.  Det er nissen du får gaver av vet du, husk det. Ikke noe å være redd for. Han er så snill så.”

Kjenner du deg igjen?
Vi presser barna våre bort til fremmede menn med masse hår og stort hvitt skjegg, og stor rød nissedrakt! Tenk litt over det! Går du frivillig bort til skumle menn å setter deg på fanget deres? Nei, nemlig! Det er egentlig ikke rart at ungene synes nissen er skummel? Du ser det nå ikke sant?

Derfor råder vi deg til å tenke deg om to ganger før du presser ungen din bort til nissen. Det er ikke alle som synes at julenissen er så kul som vi foreldre tror. Vi vedder på at noen av disse ungene har fått traumer for resten av livet!
Her er det 24 barn (av sadister) som bare vil tilbake på det trygge fanget til mammaen og pappaen sin (som i utgangspunktet har tvunget de til å ta dette bilde), mens foreldrene står med kamera og sannsynligvis smiler. Makan!

1.
Bilderesultat for creepy santa

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.
Bilderesultat for creepy santa

TRYKK PÅ SIDE 2 FOR NESTE 8 LIVREDDE BARN

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro