Vidar og Therese flytter fra Bergen etter nedrykk. Fly forbannet på Brann

Nok er nok for Vidar og Therese

Etter en dramatisk dårlig fotballsesong velger nå ekteparet å flytte fra Bergen slik at de slipper å bo i samme by som Brann. Etter at Brann rykket ned i 1 divisjon vil de nå bort fra Brann og skal begynne å heie på Odd eller Lillestrøm, avhengig av hvor de skal kjøpe hus.

Flytter fra Bergen så lenge laget heter Brann
Vidar og Therese har vært på alle hjemmekampene til Brann de siste 23 årene. De har heiet og ropt laget frem til utallige seire og vært med på en rekke oppturer. Den siste sesongen betegner Vidar derimot som en tragedie uten sidestykke. “Både jeg og Therese hater nå Brann. Vi kan ikke lenger bo i Bergen så lenge fotballlaget her i byen heter Brann. Om Brann flytter kan vi godt komme tilbake, men frem til det skjer får Bergen klare seg uten oss” sier Vidar.


Brann må etter tapet for Mjøndalen spille neste sesong i 1 divisjon. Mange mener de hører hjemme der.

Lillestrøm eller Odd
De har nå søkt på 2 leiligheter. En i Lillestrom og 1 i  Skien. “Vi kommer til å bli Lillestrøm eller Oddsupportere avhengig av hvor vi får leilighet” sier Therese. “Vidar kler både hvitt og gult så det går sikkert kjempebra” fortsetter hun. At Brann nå rykker ned har vært et gedigent sjokk. “At et lag som Brann med de ressursene de har ikke klarer å spille fotball gjør meg rasende” skyter Vidar inn. Han er tydelig oppspilt! HEIA ODD skriker Therese og ler ustanselig. Nå flytter de altså fra Bergen til Skien eller Lillestrøm!

Del saken på Facebook

 

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro