Raser etter drap på vepsen “Geir” – Stor minnesmarkering

Facebookgruppe med over 210 000 følgere minnes vepsen “Geir”

Tjøme: 30 juli i år hadde alle forutsetninger for å bli en fantastisk sommerdag. Solen stod på sitt høyeste og temperaturmåleren viste behagelige 27 grader i skyggen. Familien Håkonsen var på tilfeldig gjennomreise da de stoppet for 3 voksne damer i 40-årene som hylte, gråt og slo hysterisk rundt seg. Hva familien bevitnet videre fra sin Skoda skulle ødelegge ferien for familien og starte en minnesmarkering Norge aldri har sett maken til.

De tre damene som alle beskrives som hysteriske og småbrisne jaktet og slo etter en stakkers veps som febrilsk forsøkte å flykte! Desverre klarte den ikke det. Etter å ha truffet vepsen i luften forteller barnefaren om uverdige scener; 3 damer med mord i blikket slo og lo om hverandre. Vepsen hadde ingen fluktmulighet. De trampet og slo den stakkars vepsen helt til man ikke lenger kunne se med blått øye at det faktisk var en veps. Noe av det verste med situasjonen var at damene etter mordet ikke virket berørt av drapet overhodet. De gikk tilbake til vanlige samtaler og fortsatte å drikke alkohol. Dette til tross for at klokken kun var 1630 forteller den sjokkerte familiefaren.

Vil banke opp vepsedrepere: Dyreforkjemper Margrete Sjå raser mot damene som drepte vepsen på Tjøme denne uken. “Jeg håper noen sparker på de og lar de dø den verste døden noensinne” sier hun.

I dagene etter har vepsen, som nå har fått navnet Geir, fått massiv støtte i sosiale medier. På Facebook har gruppen “Stakkars Geir” fått over 200 000 følgere og deltagerne raser mot drapskvinnene som utførte den bestialske handlingen. Det er satt opp minnesmerke for Geir og neste fredag har 39 000 mennesker sagt de skal delta i fakkeltog for å vise sin avsky ovenfor handlingen. Samtidig øker presset for å få etablert dyrepoliti i Norge. Margrete Sjå, som er dyrepolitisk talsmann for Facebookgruppen sier følgende; “Hadde dyrepoliti blitt etablert i Norge ville det forandret livet mitt”. Videre forteller hun; “Vepsen er et dyr som alltid har betydd mye for meg. Min kjærlighet til Geir og andre vepser er så enorm at jeg gråter nå hver dag. Det som har skjedd er tragisk, jeg håper alle som dreper veps dør” sier hun.


Vakker og snill: Dyrevenner håper nå alle kan lese seg opp om vepsens liv og følelser slik at man i fremtiden kan unngå flere drap.

Eavisa.com har vært i kontakt med en av kvinnene som utførte drapet. Hun sier hun ikke husker noe fra den aktuelle drapskvelden. “Vi hadde drukket tett i mange dager og mistet fullstendig oversikten over rett og galt”. Hun forteller videre at både hun og de 2 andre venninnene ikke har drukket siden hendelsen. Hun har et sterkt ønske om å legge saken bak seg og bedyrer at hun som alle andre elsker veps.
Føler du at du vet for lite om veps? Her kan du lese fakta om det fantastiske dyret

Politiet informerer om at de etterforsker saken, men at de ikke har tid til å gjøre det skikkelig.

Eavisa kommer tilbake med mer!

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro