SISTE NYTT: Daglig leder sluttet etter sex med julematen på julebord!

Dramatiske tilstander på julebord

Daglig leder i et firma i Hokksund valgte å slutte i selskapet med umiddelbar virkning etter at han på selskapets julebord forsøkte å gjennomføre samleie med maten til flere av deltagerne på julebordet. Mens kålrabistappe og ribbefett sprutet rundt den daglige lederen stå de ansatte måpene og sjokkerte som tilskuere til fadesen.

Drakk for mye
I minuttene etter at den daglige lederen hadde gjennomført sitt med kveldens julemat sovnet han med en sigarett i munnviken” forklarer en av de ansatte som var tilstede. “Julebordet hadde startet allerede kl 1500 og han “den daglig lederen” var allerede godt beruset kl 1630” forteller de ansatte. “Han var forsåvidt i godt humør, men sang og lo ukontrollerende i flere timer før han fant tonen med maten” forteller de videre.

Julemat blir ikke det samme for de ansatte etter at de var vitne til “matsex” på årets julebord i Hokksund. Slik så julematen ut etter at den daglig lederen hadde gjort sitt. Like etter sovnet han

Kledde av seg og “kjørte på”
Mannen, som beskrives som ellers en blyg person kledde av seg og smurte diverse julemat på hele kroppen, deretter gikk han mer dramatisk til verks på blant annet kålrabistappen og pinnekjøttet opplyser en annen ansatt som ikke vil gå mer i detaljer rundt selve “sexakten”. Mandagen etter fikk altså de ansatte beskjed om at den daglige lederen hadde sagt opp og at han allerede var på flyttefot mot den mer nordlige delen av landet.

Eavisa har forsøkt å komme i kontakt med den tidligere daglig lederen, men svareren informerer om at han ikke er tilgjengelig for kommentar.

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro