Rose Geil lot alt skjegg gro. Føler seg mer sexy enn noen gang!

Føler seg sexy med skjegg!

Kvinnen Rose Geil fra Oregon, USA står frem i en rekke internasjonale medier og forteller om sin følelse av å stå på siden av presset om å fremstå som feminin kvinne. Hun har besluttet å la alle kroppshår gro og sier selv at hun føler seg mer sexy enn noensinne.
Rose Geil says her beard makes her feel sexy

Hvorfor ikke skjegg?
Rose mener det bør være like naturlig for kvinner å spare til skjegg. “Skjegget får meg til å føle meg mer sexy enn noen gang” forteller hun i intervjue med det engelske nettmagasinet Reveal. Hun har ingen planer om å verken barebere skjegg eller andre kroppshår de nærmeste årene. Rose har slitt med overdriven hårvekst og har i mange år barbert seg for å “bevise” at hun er kvinne. Nå er det nok og Rose stråler som aldri før.
Rose Geil feels more positive now she's grown her beard

Starter en trend?
Flere damer rundt om i verden sliter med ekstra ivrig hårvekst. Kanskje Rose nå har åpnet døren for at disse også føler seg både sexy og mer avslappet med skjegg og kroppshår? Hva mener du, kan kvinner med skjegg være sexy?

Folk stirrer
Rose forteller videre i intervuet at folk stirrer fælt, men at dette er noe hun har forståelse for. “Jeg lar de som regel stirre ferdig før jeg smiler til de og på den måten sier at det er ok” sier hun. “Folk kan mene hva de vil, så lenge jeg føler meg bedre og liker den jeg er blir resten bare bagateller” avslutter Rose.

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro