Oppskriften på det perfekte forhold? Kommuniser MINST mulig!

Slik får du det perfekte forhold:

Lurer du på hva som skal til for å være lykkelig med din partner? Skulle dere kanskje ønske at hver dag var en drøm og en dans på roser. Det er fullt mulig om man følger fasiten for et lykkelig ekteskap eller samboerskap:

1. Kommuniser minst mulig.
Kommunikasjon er roten til alt vondt. Ren logikk tilsier at det er umulig å krangle uten å kommunisere. Altså; kommunikasjon er roten til alt vondt. Hold kjeft!

Vær gjerne i samme rom, men for guds skyld hold kjeft!

2. Spis hver for dere!
Dette punktet er særdeles viktig. Hvor ofte har du irritert deg over smatting, slurping eller andre rare spiselyder hos din partner? Nettopp, da skjønner du hva vi mener. Altså, del aldri et måltid sammen.

3. Sørg for at dere alltid har mer penger enn dere trenger!
Dette punktet er viktig! Som alle sommer i forhold selv er smertelig klar over, er en av grunnene til de mest frustrerende kranglerundene: økonomi. Igjen blander vi inn logikk og konkluderer med at krangling om økonomiske utfordringer bortgår om man ikke har økonomiske utfordringer!

4. Aldri skaff dere barn eller dyr
En av de vanskeligste utfordringene man møter på som et par er barn og dyr. Daglige krangler om retningslinjer man skal sette, er som et åpent sår som nekter å gro. Problemet er vedvarende hver dag i 20 år. Leggetider, hvor barnet skal ligge, hvor streng man skal være osv osv osv osv… ja dere skjønner tegningen. Til nød kan man anskaffe seg et hamster eller et par gullfisker, men ALDRI noe mer enn dette! Bruk prevensjon!

I jakten på det perfekte forhold er det særdeles viktig å styre unna barn og dyr. Bare mas!

5. Bare ulykkelige par deler seng
Idyllen og hyggen med felles soverom forsvinner i samme øyeblikk man ikke må ha sex hver kveld. Istedenfor sex dukker det opp nye temaer som lett kan eskalere til høylytte krangler tett opp mot husbråk; Snorking, frigjøring av kroppsgasser, dårlig ånde og morratryner er kun aspekter som drar forholdet nedover. Eller synes du kanskje det søteste med partneren din er mas om morgensex eller høylydt snorking? Nei nettopp.

Drømmer du om glade dager med lykke og masse hengivenhet? Da faller det på sin egen urimlighet å dele seng. Sove hver for seg er et must!

Det er faktisk ikke vanskeligere enn dette. Følger man disse enkle rådene kan du og din partner leve lykkelige i alle dager og le av alle de som krangler om økonomien mens ungene skriker over middagsbordet med smatting og andre knekkelyder! Leve kjærligheten!

Få fantastisk casinobonus hos Casumo her!

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro