Lån, refinansiering og kredittkort har faktisk noen fordeler

Det er mange meninger om lån og kredittkort, men noen ganger trenger man litt ekstra for å få endene til å møtes. Og ved bruk av kredittkort får man faktisk noen gode fordeler. Det beste er kanskje å refinansiere alle kredittkort og lån i et og samme refinansieringslån.

Handel på nett Når man handler på internett lønner det seg å bruke kredittkort, da har man en ekstra forsikring mot svindel på nett. Så hvis du handler mye på nett, er kredittkort en god løsning som gir deg bedre beskyttelse mot svindel.

Kredittkjøpsloven Punkt §8, forbrukere har rett til å kreve tilbake hele kjøpesummen (eller deler) fra den som yter kreditt dersom varen ikke dukker opp eller den har mangler. Dette betyr at hvis du handler i (for eksempel) en nettbutikk og betaler med kredittkort, og varen ikke dukker opp i postkassen, så kan du kreve pengene tilbake fra kortselskapet. Kredittyter vil da prøve å få pengene tilbake fra butikken selv»

Hotell og reise kredittkjøpsloven gjelder ikke bare ved handel i Norge eller på nett, men også når du kjøper varer og tjenester i utlandet. Dette kan være en god (og gratis) forsikring mot svindel hvis du skulle være så uheldig å bli svindlet på ferieturen. En annen fordel med kredittkort er at de fleste gir deg gratis reise- og avbestillingsforsikring, da er du ihvertfall sikret deg og spart en god del kroner. Det er lett å plutselig stå uten penger i utlandet, om noen feilaktig skulle belaste deg for et større beløp når dette reserveres fra kontoen. Selv om dette ofte ryddes opp i innen kort tid, kan det være svært ubehagelig å være turist uten penger. Bruker du kredittkortet slipper du denne bekymringen, og kan dobbeltsjekke alt når du kommer hjem og har fått fakturaen.

Velg kredittkort selv Sammenlign ulike kredittkort og finn din vinner blant ulike kriterier som renter, reiseforsikring og maksgrense etc. En del kredittkort har reiseforsikring inkludert. Noen kort gir også cashback på ulike varer eller produktgrupper. Vi gir deg her muligheten til å velge blant ulike kredittkort-tilbydere og du kan enkelt velge den som passer best. og avbestillingsforsikring

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro