Knut ble dumpet for 6 år siden. Nå gråter han fortsatt hver dag!

Knut hadde kjæreste i 3 uker. Så gjorde hun det slutt

Livet så veldig bra ut for Karianne da Knut ble sammen med  for 6 år siden. Han ringte henne flere ganger hver dag, dro hjem til henne flere ganger om dagen og sørget for at han alltid viste hvor hun var og hvem hun snakket med og at hun hadde det bra. Plutselig en dag gjorde hun det slutt! 6 år etter har Knut fortsatt kjærlighetssorg.

Knut gråter nå. Han er en mann med et savn. Han savner Karianne

Eneste jenta for Knut

Vi møter en tydelig preget mann i kjellerleiligheten på Abildsø. Der bor han sammen med sin mor og deres 3 små hunder, 7 katter og 11 undulater. Knut er 37 år og jobber som vekter på Plantasjen i Lørenskog. Han er en mann i sorg. Stor, tung kjærlighetssorg og minnes de 3 beste ukene i sitt liv, da han og Karianne var sammen.

– Det var den tiden i mitt liv, sier han og fortsetter; -Jeg gjorde alt for Karianne, kjøpte det hun ville ha, kjørte henne til og fra fester og sørget for at hun alltid kom seg hjem til leiligheten sin om hun hadde festet for hardt. Plutselig slo hun opp. Jeg var alene!

Knut prøver å ta seg sammen, men han klarer ikke. For 6 år siden ble han singel.

Karianne er gift. Knut gir ikke opp

Knut er fast bestemt på å vinne Karianne tilbake. Han er helt sikker på at hun et sted dypt ned i hjertet sitt, fortsatt har følelser for ham. Han sende blomster til hennes foreldres adresse i Spania hver eneste helg (med beskjed om at de må være vennlig å sende buketten videre) og slår det Norske mobilnummeret hennes flere ganger om dagen. At Karianne nå er gift og antakeligvis har flyttet til øystaten Vanuatu, ser han bare på som en utfordring.

– Vårt forhold var basert på ekte kjærlighet, sier han; – Karianne vil flytte hjem igjen til mamma og meg, så snart hun skjønner at jeg fortsatt elsker henne avslutter han. Han gråter igjen. Enda mer nå. Han hyler, tuter og snørra renner.

Besøksforbud

Allerede 4 måneder etter bruddet fikk Knut besøksforbud. Han mener imidlertid at Karianne ikke vil at han skal ha det, og at det bare er vennene og ektemannen hennes som forsøker å ødelegge for deres kjærlighet. Knut sparer og planlegger rundreise i Sørkinahavet og deler av Stillehavet, slik at han kan finne igjen og besøke Karianne. Han vil få pratet ut med henne, slik at de kan bli kjærester igjen.

Det har ikke lykkes eAvisa å få tak i Karianne. Hun har hemmelig adresse, telefonnummer og åpen Facebook, Instagram, Twitter og Pinterest-profil. På bloggen sin har hun ikke nevnt Knut.

Etter mye trøst finner Knut til slutt roen, men han elsker fortsatt Karianne. Karianne er gift nå og har 4 barn med 3 forskjellige menn..

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro