Kjempetjukk mann prøvde å løpe fra regningen McDonalds

På tide med litt mindre fast fastfood?

En rimelig tragikomisk hendelse inntraff på Oslo S lørdag, da en gjest torsdag denne uken forsøkte å stikke fra regningen. Mannen var imidlertid såpass stor og og lite trent at han måtte gi opp flukten allerede etter bare 10 meter. Allikevel nektet han for besøket og kalte seg en “helsefreak”.

Mannen ble fort tatt og gjenkjent fra dette overvåkningsbildet fra McDonalds-restauranten.

Bestilte mye mat

Mannen som beskrives av vitner som alt fra “mastrodont” til “tungvekter” bestilte 3 store menyer hos den populære fastfood-restauranten og ba om at all maten ble pakket i en pose. Mannen lot som han skulle lete etter lommeboken, og maten ble derfor ferdig pakket før mannen hadde betalt.

Mannen omtaler seg selv som en helsefreak og treningsnarkoman, og nekter for noen sinne å ha besøkt “et sånt sted”

Prøvde å stikke av

Etter å ha grabbet til seg posen med maten, snur mannen seg og legger på sprang. Det går så sakte at de ansatte bare ser på hverandre fremfor å ta opp jakten. Etterhvert labber en av stedets vektere etter, og stopper mannen, som nå har store pusteproblemer. Når han blir tatt igjen nekter han et hvert kjennskap til forholdet, og politiet blir kontaktet.

Dette private videoklippet funnet på mannens private blogg “Jeg vant over Anorexia” forteller en helt annen historie.

– Han var såpass andpusten og utslitt etter noen få meter at vi lenge vurderte å bare avlive han på stedet. Imidlertid bestemt vi oss for å politianmelde forholdet, sier vekteren.

Mannen leverte til slutt tilbake maten og ruslet tydelig avgårde i politiets varetekt. “Mestertyven” er varetekstfengslet. Politiet har slått sammen to celler i kjelleren på Politi-huset og regner med å holde mannen til det ikke lenger er noen fare for gjentakelse.

Sønnen, som satt utenfor i familiens 1986 Chevy van, beskriver faren som en “upolert diamant” og ellers en slank og kvikk kar.

 

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro