Lars-Ronny (29) søker kjæreste til jul og er åpen for julesex hvis han må

Er lei av å feire jul med mamma`n sin

Lars-Ronny Bolte (29 år) har kontaktet en rekke medier for å kunne finne den store julekjærligheten. De siste 28 årene har han feiret julaften alene med mammaen sin i deres felles blokkleilighet på Sinsen i Oslo. Nå har han et sterkt ønske om å treffe en jente på samme alder eller yngre som vil feire julen med ham, mammaen hans og katten “Gunnar”.

Flytte sammen til jul?
Lars-Ronny har i mange år ungått arbeidslivet. Han har fått det han trenger av mamma`n sin som også har ryddet og vasket klærne hans etter behov. “Ettersom jeg stort sett aldri er utenfor døren har det vært vanskelig for meg å treffe noen søte jenter” forteller han og fortsetter; “Nå når internett har kommet er det jo lettere å treffe noen uten at man absolutt på liv og død må ut av leiligheten” sier han. Han har et sterkt ønske om å treffe en søt jente som er ute etter å etablere seg raskt. “Jeg er jo allerede 29 år så jeg trenger jo ikke akkurat å ta det med ro. Vi kan gjerne flytte sammen, kjøpe hund og ha sex første dagen for min del” sier han håpefullt.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er lars-ronny-kj%C3%A6reste-dating-eavisa-678x381.png

Søker kjæreste: Lars-Ronny bor i en liten leilighet med mammaen sin og katten “Gunnar”. Nå åpner han for muligheten for å få seg kjæreste.

Bør være 29 år eller yngre
Lars-Ronny forteller videre at han nok er noe kresen når det kommer til valg av ny kjæreste. “Jeg vet jo at jeg ser bra ut så jeg regner med en del henvendelser” sier han. “Selv om jeg er noe kresen er det viktigste at jenta også kommer godt overens med mamma. Den jenta jeg velger skal jo også bo med mamma så da er det viktig at de kommer godt overens” sier Lars-Ronny. Utseendemessig er Lars-Ronny åpen for det meste, men sier han er litt over gjennomsnittet opptatt av bryster. “Jeg ser jo endel på brystfagre kvinner på internett og må si at det er fint med store bryster” sier han.

Som person er Lars-Ronny varm og hyggelig. Han er veldig glad i katten “Gunnar” og vurderer nå å kjøpe en lekekamerat til “Gunnar”. Han er opptatt av dataspill, internett og så mener han selv at han er en leken seksuell person som de fleste jenter vil sette pris på. Vi ønsker Lars-Ronny lykke til i jakten på den store julekjærligheten! Kjenner du noen som kunne passet sammen med Lars-Ronny og mamma`m hans? Tips dem!

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro