Her er de mest sexy og perverse reklamefilmene som ble forbudt på TV

Det går en hårfin grense, før man brått er gått for langt

Rundt om i verden sitter reklamefolk og pønsker ute nye ideer hele tiden. Målet er å vekke oppmerksomheten vår. Enten vi nå skal lokket til å spille på online casino eller vaske heste-dildoene våre på en helt ny måte, gjelder det å finne nye veier.

Det er ikke lett å røre ved ignoransen til moderne mennesker. Vi bombanderes med intrykk hele veien. Det må ofte kraftig lut til for å bli husket. Noen går for langt …og blir husket for akkurat det.

Se bare her:

1: VG er en dynamisk avis

Denne fra Verdens Gang (som avisen het den gangen) ble tung å svelge for dyrevernerne, og gikk bare en kort stund på kino. Dessverre!

2: Kan jeg få ta deg i rompa

Den Hollandske avdelingen av byrået Young & Rubicam fikk litt pes for denne. Målet var å selge språkkurs til Hollendere. Det gikk ikke så bra…

3: Del dama med en kompis

Denne oppfordringen fra Guiness slo ikke an i USA, og fikk kvinnesaksgrupper over hele junaiten til å se rødt.

4: Heinecken kommer unna

Lista for hva som tillates er litt lavere i Tyskland. Øl-reklame er jo som kjent forbudt i Norge, men Heinecken kommer hårfint unna med ganske sexy greier i andre land.

5: Axe ble for sexy

Derimot ble reklamen for Axe for dristig for mange land. Selv om den var greit tillatt i Norge, ble den forbudt i mange andre land:

Bla om til side 2, for de verste!

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro