FRP og Høyre vil endre pokerreglene – Alle bør vinne

Høyre og FRP lager nye regler i poker

Etter å ha fjernet forbudet mot poker opplever Høyre og Fremskrittspartiet økt tilslutning blant de spillegale i Norge. Nå vil partiene endre poker-reglene slik at alle vinner oftere. Siv Jensen mener for eksempel at straight og flush bør bli uavgjort da disse to hendene er like vanskelige å få.

Vil vinne velgere
Videre forklarer Jensen at dersom mange taper i poker så taper de også velgere. Derfor bør gevinsten alltid være høyere enn innsatsen for alle som spiller mener finansministeren. Poker skal jo være gøy og skape sosiale fordeler og da harmonerer det jo dårlig at man taper penger påpeker Jensen.

Statsministeren litt enig
Statminister Erna Solberg er litt enig med Siv Jensen. Alle bør vinne ja, men ikke like mye. Poker-reglene bør være slik at de som har mye vinner en del mens de som ikke har så mye kan vinne noe annet enn penger. Pynteting for eksempel foreslår Solberg. Det viktigste nå er at poker er lovlig og det synes vi er flott avslutter statsministeren.

Nye regler fra 1 advent neste år
Siv og Erna jobber nå med de nye pokerreglene der de blant annet varsler at de vil inkludere flere farger. Reglene skal gjelde fra 1 advent sier de to. I tillegg til nye regler i poker vil også regjeringen endre en rekke andre viktige lover og regler. Alkohol-reklame, røykeforbud og tollgrenser vil fjernes for å få flere velgere med på laget.

Del pokersaken på facebook

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro