Vektreduksjon – ikke så vanskelig som du trodde

Trenger du hjelp til å gå ned i vekt?

Tenk om det kunne vært en pille man spiste …og så gikk man ned i vekt? Tenk om det kunne vært en middel man kunne ta i tillegg til vanlig mat? Tenk om kroppen kunne klare av dette på egenhånd?

Nei, det finnes fortsatt ingen mirakelkur for å gå ned i vekt. Det er ingen vidunderpille som får deg slank og vakker på et øyeblikk. Vakker er du allerede, så da er det bare noen kilo for mye som gjøre at du leser denne artikkelen jeg har skrevet for deg.

Å telle kalorier

Dette med vekt er egentlig ikke så komplisert. Kroppen vår behøver et visst antall kalorier hver dag. Det varierer litt på kjønn, alder, aktivitetsnivå ect. hvor mye hver enkelt av oss behøver.

Disse kaloriene skal kroppen forbrenne. De kaloriene, som er til overs, blir lagret i kroppen vår. Det var slik engang i tiden at kroppen sikret seg for dårligere dager, når vi fikk noe å spise. Det var noen generasjoner før Rema 1000 at det var tema, men allikevel. Evolusjonen går ikke SÅ fort, så der er kroppen vår overbevist om at dette er rette måten …enn så lenge.

Og inntil den har tenkt å gjøre noe med det selv, vil altså kalorier til overs lagres på kroppen som fett. Hadde fett bare lagt seg der vi ville ha det, hadde jo alt vært greit. Selv om jentene har flere muligheter enn menn så er fortsatt ikke fremtrendene mage og bukfett ansett som noe skjønnhetskriterium.

Farlig fett

Nå er det slik med fett at det også lagres litt i kroppens andre organer, sånn litt i desperasjon, dersom vi tilfører alt for mye kalorier. Da får vi fett i levra, årer og så videre. Da begynner fett å bli farlig for den generelle helsen vår. Er det kommet dit, handler det om mer enn utseende. Da bør vi ta tak.

Fettceller multipliseres ved inntak av kalorioverskudd. Vi kan godt si at det er en læringsprosess i kroppen som må snus. Det er derfor at den første perioden før man merker vektnedgang er den lengste og verste. Når multipliseringsprosessen snur, ser man resultater …og da gå det lettere med motivasjonen også.

Det vi ønsker oss er at kroppen skal begynne og forbrenne overskuddsfettet. Vi liker å kalle det for kroppens egen fettsuging. Og det er mulig, men kroppen må “læres” å fungere annerledes. Det kan den …MED LITT HJELP.

Hjelp på vei

Skolemedisinen har få eller ingen vidundermidler tilgjengelig for oss vanlig dødelige. Det finnes kirurgi både i form av gastrointerne inngrep og manuell fjerning av fettdeponier. Slike inngrep er ikke uten ubehag, og har store muligheter for komplikasjon både for kropp og lommebok.

Det vi derimot kan gjøre, er å snu kroppens vaner. Stoppe fettcellemultipliseringen og begynne å forbrenne fettdeponiene i kroppen vår. Det vil kroppen klare over tid, hvis du bare gir den litt mindre kalorier enn hva den behøver …i stedet for litt flere, som den kan lagre. Det er ikke verre enn det.

Der vi trenger hjelp er i den vanskelige motivasjonsperioden. Den tiden som går fra skjerping av kosthold til vi ser forandring. Og det er akkurat her Bioform har et middel som setter fart i den snuoperasjonen.

Forbrenningste ??

BioBioform® Forbrenningste er rett og slett en urtedrikk som du tar 3 ganger daglig. Ikke i stedet for mat …men i tillegg. Det blir jo ikke bedre enn det. Det smaker ikke så verst heller.

Det Bioform® Forbrenningste gjør er å hjelpe kroppen til å fortere komme igang med å forbrenne overskuddsfett. Og heldigvis er vi innrettet slik at det farlige fettet forbrennes først. Det er nesten som å slutte å røyke, bare mye lettere.

Et sunt og balansert kosthold er alt du behøver, og litt færre kalorier enn før. Ligger du riktig an, så går dette fortere med denne teen. Det er alt Bioform® Forbrenningste lover deg, men det er den beste hjelpen du noen sinne kan få

…for herfra går det rett vei nesten av seg selv!

Bioform® Forbrenningste bestiller du her!

PS! – Et lite “røver”-triks:

Dersom du er nysgjerrig eller har brukt dette midlet før og ønsker enda raskere effekt, opplever mange at det går fortere når middelet kombineres med Grønne Kaffe-kapsler. Vi fant et prøveabonnement her, for deg, om du vil forsøke til en billig penge.

La den for store kroppen bare bli en skygge fra fortiden

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro