9 vanlige MYTER om SEX som jenter alltid får høre!

La oss drepe disse mytene en gang for alle!

1.Det er unormalt å ikke komme hver gang!

Mas om orgasme er ikke bra for noen! Mange jenter trenger å være veldig fokusert og veldig tilstede i hodet for å klare å komme. De fleste kvinner kommer dessuten ikke av vagianl sex alene, men trenger litt klitoris-stimuli for å nå klimaks. Veien til orgasme er ulik for alle så det er bare å eksprimentere!
Bilderesultat for gif de pareja en la cama

2. Musepromp er flaut!

Nei, det er helt vanlig! Det er noe som skjer når det presses luft inn i vagina, og det kommer ut! Det er bare å ignorere og kjøre på videre!
sltxt5

3. Gutter vil ikke ha deg om du ikke er glattbarbert der nede

Alle har ulike preferanser. Det finnes de som foretrekker hår og de som foretrekker lite eller ikke noe hår! Men altså, en gutt som ikke liker deg fordi du har kjønnshår er ikke verdt deg og din tid. Du gjør det du er bekvem med, og de som ikke liker det, kan stikke.
tumblr_ninmp1PL7Q1qj4315o1_500

4. Menstruasjon er ekkelt

Ærlig talt! Er han 10 år og redd for jentelus? Da er det på tide å modne til og omfavne kvinneligheten og alt det flotte som følger med det.
tumblr_mozjzb8gyo1rnht6vo1_500

5.  Jo lenger sexen varer, jo bedre er den

Det finnes en grense på hvor lenge maratonsex er gøy. Kvalitet framfor kvantitet. Blås i prestasjonsangsten over hvor lenge dere holder på, og bare kos dere i stedet!
tumblr_mvvdo6i0lG1sgl0ajo1_500

6. Man må prøve alt en gang

Dette sies ofte av gutter som vil presse jenter til analsex. Det er bare tull og overhode ikke sant! Din kropp – du bestemmer!
ummm-no

7. Når man har sex må man alltid ha en avslutning

Altså, avslutning i denne sammenhengen handler ikke om din orgasme, men hans. Dett er bare tull. Du slutter å ha sex år du ikke vil mer. Det finnes ingen lov som sier at du må fortsette til han kommer. Poenget med sex er at det skal være deilig og lystbetont fra begge hele tiden. Og folk som ikke forstår det, kan dra!
giphy

8. Blowjobs er obligatorisk!

Du trenger aldri suge noen om du ikke vil! Du trenger ikke gjøre noen en gjentjeneste (WTF?) fordi han gikk ned på deg, eller om han skylder på at du har menstruasjon (igjen WTF?). Vi sier det igjen: DU gjør bare de tingen du VIL gjøre!

jdjdjd

9. Om man bare kjører misjonærstillingen, har man kjedelig sex

Nei, om det er det man liker, hvorfor skal man tvinges til å variere? Misjoneren er intimt og koselig og man “jobber” i lag. Andre stillinger kan være morsomt å prøve, men noen ganger orker man ikke. Ikke undervurder og hat misjonæren!
giphy (1)

Kos deg 🙂

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro