11 ting bussjåfører HATER at du gjør!

Å jobbe som bussjåfør og kjøre hundrevis av mennesker hver dag er ingen enkel jobb!

Vi er alle forskjellige og det oppstår lett konflikter. Vi har snakket med noen bussjåferer og fått de til å fortelle oss hva som irriterer de mest gjennom en arbeidsdag. Her er de 11 punktene de liker minst med sine passasjerer.

1. Folk som venter på en annen buss, men som ikke vinker oss forbi!
De bare sitter der, og når vi har stoppet, titter de endelig opp og nikker oss videre. Det er så unødvendig og gir dårlig flyt i trafikken.
Bilderesultat for folk på bussholdeplass

2. Folk som alltid lurer på hvorfor bussen er sen.
Vi kan avsløre at vi bussjåfører IKKE har et hemmelig system der vi systematisk forsinker bussene av ren nytelse. Bussen kommer seg heller ikke tidligere avgårde når alle skal spørre oss om det. Det tar tid å svare alle sammen.
Bilderesultat for talking to bus driver

3. Folk som går inn bakdørene.
Jada, vi vet det er morsomt å sitte på gratis. Men så lenge dere ikke er usynlige, så må vi rope dere fram. Det er ikke morsomt for noen av oss og dessuten blir vi mer forsinket.
Bilderesultat for buss

4. Folk som trykker på stoppknappen selv om de ikke skal av. Enten handler det om store humorister som byr alle passasjerene på litt moro med å irriterer oss, eller så er det noen som kommer bort i knappen ved et uthell. Vær så snill å si fra hvis det skjer. Det sparer oss for unødvendig stopp.
Bilderesultat for stoppknapp på buss

5. Folk som søpler til bussen.
Alle busser er utstyrt med søppelkasse. Den er til for å kaste søppel i. Det er vi sjåførene som må rydde opp etter dere, hvilket er kjedelig, for vi får ingen pause. Det trenger vi når vi kjører rundt hele dagen.

TRYKK SIDE 2 FOR SISTE 6 BILDER

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro