TOGSTREIKEN: 7 grunner til at du ALDRI bør reise med NSB igjen!

Hvorfor aksepterer vi alt surret?

NSB er nok en gang i en situasjon som tilsier at hverdagen blir betraktelig vanskeligere for den vanlige Nordmann. Det spesielle er at dette på ingen måte er unikt. Denne gangen er det en godt betalt yrkesgruppe som synes det er greit å ødelegge hverdagen for Ola Nordmann, men det er på ingen måte det eneste kunder av NSB må akseptere. Her er en rekke grunner til hvorfor du bør finne et annet alternativ å reise med:

1. Vinteren kommer hvert år!

Uten unntak opplever NSB utfordringer, innstillinger og forsinkelser tilknyttet det åpenbare faktum at vi har noe i Norge som heter vinter. Tross erfaringen de har de siste 200 årene med snøfall nekter de rett og slett å være forberedt:
Bilderesultat for nsb vinter

2. Det finnes langt bedre, rimeligere og mer komfortable alternativer!

Buss er et langt bedre alternativ på de aller fleste ruter i Norge. Buss er betydelig rimeligere. Buss har en langt bedre statestikk når det gjelder forsinkelser og flere buss-selskaper inkluderer gratis kaffe og internett.
Bilderesultat for pendler buss

3. Stå som sild i tønne!

Alternative reisemåter sørger for at du aldri må stå i 1,5 time bare fordi NSB har planlagt dårlig! Faktisk er det kun NSB som praktiserer at du betaler selv om du må starte dagen med å stå som sild i tønne:
Bilderesultat for trangt nsb

4. Ukentlige forsinkelser!

Produktet/reisen NSB skal levere fungerer ikke. Det er en helt vanlig ting at vi aksepterer å vente på forsinkede tog hver uke. Det finnes flere eksempler på folk som må slutte i jobben etter at arbeidsgiver er lei av de stadige forsinkelsene det medfører for den ansatte å være kunde hos NSB!
Bilderesultat for forsinkelser nsb

5. NSB tjener penger som aldri før!

Noe av grunnen til dette er at de tar betalt uansett om de leverer reisen eller ikke. NSB er et svært dyrt reisealternativ om du sammenligner med stort sett det meste! Tenk deg en privat bedrift som tar betalt for en data de sier du skal få. Etter at du har betalt sier de at dataen ikke er der og så beholder de pengene. Slik er praktisen i NSB:
Bilderesultat for funny making money gifs

6. Dagens streikere tjener masse penger, men vil bestemme selv hvilken opplæring de skal ha!

Lokførere tjener svært gode penger. Allikevel mener de at INGEN andre enn de selv skal bestemme hvilken type opplæring de skal ha. Dette mener de er så viktig at de ignorerer at 30 000 mennesker opplever store utfordringer i hverdagen. Det kan sammenlignes med at leger mener de selv skal bestemme hva og hvordan de skal lære seg å operere.
Bilderesultat for confused funny gifs

7. Visste du at NSB jobber hardt for å utelukke konkurranse?

NSB har monopol på togtrafikk i Norge og jobber hardt for at det skal forbli slik. I andre land har konkurranse sørget for langt mer punklighet og lavere priser, men slikt vil altså ikke NSB ha noe av. INGEN andre skal få røre jernbanelinjene!:
Bilderesultat for my precious gifs

INGEN andre bedrifter kunne operert på samme måte. Hadde hvilken som helst privateid bedrift operert med samme type service, mislighopld og forsinkelser hadde de vært ute av business i løpet av kort tid!

SÅ; Undersøk alternativene, sørg for at du ikke lenger finansierer NSB sitt enorme overskudd før de har et produkt som faktisk leverer det de lover når du betaler!

Som leser av Eavisa FÅR du nå 50 kr hos ComeOn Casino – klikk her!

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro