SISTE NYTT: Mann som ikke skulle se en eneste VM-kamp er nå “sykemeldt” og ser alle VM-kamper

VM i Qatar har møtt på mye kritikk. Både FIFA og Qatar har opplevd massiv kritikk i forkant av fotball-VM. Som følge av dette ble Lasse Krøkk fra Årrderu forbannet. Han brukte en rekke Facebook-poster på å opplyse sine venner om at han ikke skulle se en eneste fotballkamp.

Bør ikke blande politikk og fotball
Lasse skrev også at han oppfordret alle andre til å boikotte VM for å vise solidaritet for homofile, fremmedarbeidere og kvinner som ble behandlet dårlig av VM-verten. “Jeg angrer litt på de postene egentlig” sier Lasse og fortsetter; “man bør ikke blande politikk og fotball, det passer seg ikke” sier han. Lasse ser nå alle kamper på tross av sine tidligere oppfordringer om boikott av VM

Er “sykemeldt”
Lasse er nå “sykemeldt” da han sliter med vondt i viljen. På den måten blir det enkelt å få med seg alle kampene samtidig som han leser og better mye på hver kamp. “Ja ettersom jeg nå er “sykemeldt” blir det lettere for meg å sette meg skikkelig inn i kampene og på den måten føler jeg meg sikrere på å satse mye penger på hver eneste kamp. Jeg har ikke vunnet noe enda, men håper det kommer. Det må det, hvis ikke får jeg ikke betalt husleie eller barnebidragene” avslutter Lasse og bryter ut i gråt

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro