Stor undersøkelse: Dette er norske kvinners drømmemann!

Dette er norske kvinners drømmemann!

I en undersøkelse utført på det Norske universitetet for seksualundervisning har 4 leger jobbet med å kartlegge Norske kvinners krav og forventninger til hvordan drømmemannen ER, ser ut og ikke minst hvilke egenskaper han skal ha. Resultatene har blitt matet inn i et større software-program som har tatt hensyn til alle svarene til de 320 kvinnene som deltok i undersøkelsen. På denne måten får man ut et bilde av norske kvinners drømmemann (finnes lenger ned i artikkelen)

Handyman på topp
Kanskje noe overraskende så er det særdeles viktig for kvinner at mannen er “handy”. Altså at han vet hvordan han skal håndtere verktøy og at han kan fikse opp i huset ved behov. I tillegg ønsket faktisk en stor andel av kvinnene i undersøkelsen at mannen skulle ha litt hårlengde. Mye hår gir et signal om stor virilitet og de fleste kvinner ønsker derfor menn med mye hår. Den største overraskelsen var allikevel at kvinner ser etter menn som er uredde for å vise sin feminine side. Med andre ord er farger som rosa, pastell og mintgrønn farger som de fleste kvinner liker hos menn.

Muskler ikke viktig
Når det kommer til kropp var det ikke veldig viktig at mannen hadde mye muskler. Norske kvinner er mer opptatt av at mannen har et sunt utseende hvilket ikke nødvendigvis betyr stor muskler. Kvinnene er derimot veldig opptatt av at mannen er utstyrt over gjennomsnittet “der nede”. Med andre ord er det viktigere med stor penis fremfor store muskler i følge undersøkelsen. Så; En oppdatering viser da at norske kvinner liker menn med verktøy, ikke for mye muskler, godt med hår og at han ikke er redd for å bruke “jentefarger”. Ut i fra disse kriteriene er dette bildet som kom ut programmet. Dette er da altså norske kvinners drømmemann:

Drømmemannen: Slik ser altså norske kvinners drømmemann ut. En handyman med fyldig hår og stor penis som ikke er redd for å bruke “jentefarger” og uten altfor store muskler!

Del drømmemannen på facebook

Søk lån idag – Penger på konto imorgen!

Få gratispenger å spille for hos Betsson Casino!

GODE TILBUD: Klær for aktive jenter – Get Inspired!

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro