Snart kommer de første ladestasjonene

I april lanserte Nissan og KIWI «Grønn parkering» – landets hittil største utbygging av hurtigladere for elbiler. I august kommer de første hurtigladerne.

Prosjektet “Grønn parkering” innebærer at mellom 50-75 universale hurtigladere bygges ut ved KIWI-butikker landet rundt i løpet av 2014. Målet var å få på plass de første hurtigladerne før sommeren, men arbeidet med å finne egnede lokasjoner, byggemeldinger og forsinkelser fra utenlandske leverandører, har forsinket utrullingen. Det har vært en utfordring å få på plass en løsning som støtter alle typer biler.

I august satser vi imidlertid på å installere de første hurtigladerne, og informasjon om hvilke butikker som får ladestasjoner vil bli publisert fortløpende. I midten av august skal KIWI Mølla i Oslo og KIWI Ullerudsletta i Drøbak være på plass.

Det er ennå ikke endelig avklart hvor alle ladestasjonene skal stå. Det er mange faktorer som spiller inn, men vi lover at vi skal ha stor geografisk spredning og dekke alle landsdeler fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy gleder seg til snart å kunne tilby kundene «Grønn parkering».
– Vi ønsker å gjøre det enklere for kundene våre å velge miljøvennlig. Når bilen kan lades opp i løpet av en kjapp handletur, blir det lettere å ta grønne valg, sier KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy.

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro