Her er sommerens mest populære reisemål

 

Til tross for den rekordvarme sommeren økte antall reisebestillinger hos Ticket med to prosent. Det reisemålet som flest nordmenn besøkte var Mallorca, etterfulgt av Kreta og Antalya. Men de største økningene står Bangkok og Barcelona for.

Det strålende været hjemme har ikke hindret oss i å reise utenlands i sommer. Hos Ticket har det vært et høyt trykk både i butikkene, på telefon og på Internett, selv om det avtok noe da det var som varmest.

– Det største rushet kom i slutten av juni. Det dårlige været da gjorde at vi solgte ut flere av sommeren charterreiser. Men siden mange rutefly går til de klassiske sol- og badedestinasjonen, og vi enkelt kan skreddersy pakkereiser, kunne vi likevel tilby andre bra alternativer, sier Ellen Wolff Andresen, Markedssjef i Ticket.

Topplisten over sommerens mest populære reisemål består først og fremst av klassiske charterreisemål blandet med storbyene London, Barcelona og Lisboa. Barcelona økte med hele 21 prosent i sommer. Det er først og fremst kombinasjonen storby og sol og bad som lokker.

– Etter en dag med shopping og sightseeing er det deilig med et bad i havet og slappe av litt på stranden før man gir deg ut i det pulserende kvelds- og nattelivet som Barcelona har å by på, sier Ellen Wolff Andresen.

Toppliste – sommerens mest populære reisemål*
1. Mallorca, Spania (1)
2. Kreta, Hellas (3)
3. Antalya, Tyrkia (2)
4. Bangkok, Thailand (8)
5. London, Strobritannia (5)
6. Barcelona, Spania (7)
7. Rhodos, Hellas (4)
8. Split, Kroatia (9)
9. Lisboa, Portugal (ny)
10. Stockholm, Sverige (ny)

 

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro