Siv og Ida mener alle som spiller i korps er tilbakestående tapere!

Flere og flere spiller i korps!

Den siste uken har flere medier meldt om en kraftig økning i antal unge som spiller i korps. Dette har fått tenåringsjentene Siv-Merethe og Ida til å reagere kraftig. De mener at korps bør avvikles rett og slett på grunn av at de anser det å spille i korps er et sosialt selvmord.

Folk som spiller i korps er tapere
De folka som spiller i korps er veldig greit ute for å si det sånn” sier Siv-Merethe og fortsetter; “Når man dedikerer seg til å blåse i en tuba eller slå to cymbaler sammen sier det seg selv at du verken har venner eller er spesielt oppegående” sier hun nærmest litt irritert. Ida nikker samtykkende og supplerer; “Folk som spiller i korps driter seg så jæææævlig ut” sier hun.

Fester mye og hardt: Både Siv-Merethe og Ida er opptatt av å fortelle at de fester mye. “Vi er ganske sikre på at det er kulere å drikke og feste enn å gå rundt å blåse på en tuba liksom” sier Ida.

Ødelegger 17 mai med drittmusikk
De to har vært bestevenner lenge og betegner seg selv som “ledere på skolen”. Siv-Merethe har over 1200 venner på Facebook mens Ida har hva hun kaller sinnsykt mange følgere på Instagram. De håper nå at det blir færre som spiller i korps rett og slett fordi de mener at korpsmusikken er elendig; “Det finnes ikke èn eneste person som drar hjem og setter på en korpsplate for å si det sånn” avslutter de populære jentene.

Synes du det er koselig med korpsmusikk eller er du enig med Siv-Merethe og Ida at korps kun er for tapere som begår sosialt selvmord?

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro