Se den SENSUELLE duppeditten KISSINGER, laget spesielt for dere som har langdistanseforhold!

Nå kan dere kysse godnatt, uansett hvor partneren befinner seg!

Maskinen “Kissmessenger” eller “kissinger” kan du legge i bagen når du skal på reise. Når du er fremme og det er tid for å legge seg, ring kjæresten, sett telefonen i stativet og gi kjæresten et skikkelig godnattkyss… Det går faktisk an! Og skal vi tro ekspertisen, så føles kysset overraskende sensuelt…

The Gadget Show, er en britisk TV-serie som fokuserer på forbrukerteknologi. Showet tar for seg og tester ut forskjellige produkter. I videosnutten under kan du se programledere og kollegaene Jason og Amy “kysse” for første gang!

Maskinen er laget med følsomme teknologiske sensorer som tar opp presset fra partnerens lepper og videresender de over til mottakeren. Amy og Jasons rekasjon er helt klar. De er begge veldig imponerte og ikke minst overrasket over hvor fysisk og sensuell maskinen er og føles. Maskinen rører på seg og skal visst nok føles som et virkelig kyss.  Og i følge Jason kan man faktisk kan føle en god fysisk nærhet til den man har følser for, selv om man er på hver sin kant av jordkloden.

Er du eller partneren din mye på reise? Da er dette den perfekt dubbeditten for dere som ønsker å pleie forholdet!
Se filmen på hvordan kissinger fungere her:

Det er altså ingen grunn til å ikke kose litt selv om man er langt fra hverandre!

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro