Se helsebloggeren som bruker SÆD som ansiktskrem og til helsebringene smoothie!

Vil du følge veganer, personlig trener og helseblogger Tracy Kiss sine råd?

Vi ønsker å tro at helseblogger, personlig trener (PT), og veganer Tracy Kiss, har peilig på å ta vare på seg selv og holde seg sunn. Men vi vil også tro at ikke alle vil følge hennes noe uvanlige råd! Tracy har veldig sart hud og tåler dårlig mange av de hudpleieproduktene man får kjøpt i butikken. Men hun vet tydligvis råd, og mener hun har funnet verdens beste løsning på hudproblemet sitt. Tre ganger i uka kommer nemlig en god kamerat og leverer fersk sæd, (ja du leste riktig) på døra som Tracy (hold deg fast) kan smøre i ansiktet, og på hele kroppen om hun får nok (!).
Bilderesultat for tracy kiss
Hun skryter av at huden blir glatt og glansfull med en gang etter å ha smurt seg med så fersk sæd som overhode mulig. Hun har selvfølgelig noen krav til denne vennen. Han kan ikke drikke, røyke, bruke narkotika eller leve usunt. Da kan sæden ikke brukes. Grunn til at hun får levert sæd på døra er at hun er singel. I en lenger versjon av denne første videon vi har lagt ut, forteller hun at hun ser fram til å finne seg en mann så hun kan få fersk “hudkrem” hver morgen… Vi forstår virkelig ikke at denne dama er singel!

Se videoen her:

Men ikke nok med det. Tracy vet også råd mot forkjølelse.

Sæden brukes også på andre måter, spesielt nå i tiden før jul og kulden setter inn for fullt og forkjølelse og all slags bakterier kommer i hus. Mens vi andre heller innpå med c-vitamin, og andre sterke brygg og oppskrifter for å holde oss friske, lager hun seg en smothie av kokosnøttmelk, mandelmelk og ja, nettopp, sæd! Etter å ha gjort dette i et år påstår hun at det holder henne frisk og at hun har hun har fått mer enegi og krefter. Og smaken på blandingen… den varierer selfølgelig etter hva kompisen har spist…. Spennende…eller?

Hør på dette.

Frister det eller? Lykke til sier vi!

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro